2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54031 بازدید | 3664 پست
فرنازی مهیاشهر زیاد بود اون مدلی من میخواستم نبود مثلا کل سماور گازی بود ولی من میخوام روز گاز قرار بگیره یکی از همکارام فروسگاه خانه و آشپزخانخ توی کرمان رو بهم معرفی کرده میگفت جنسهاس لوکس و تک و خوشگل و همه خارجی ولی فوق العاده گرون کسی رفته اینجا؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرناز جون مرسی از راهنماییت چهارشنبه میرم کرمان میام بهتون خبر میدم. بچه ها طراح دکوراسیون منزل معرفی کنید دعاتون میکنم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین جون 2 تا ظرف فروشی بلوار دکتر صادقی از طرف بازار که بیای سمت چپ میشه هست یه سر بزن شاید داشته باشن.گاهی وقتها جنسای خوشگلی میارن . واس دکور هم باید با این طراح های داخلی و اونایی که وسایل تزیینی داخلی خونه مثل از این شیشه کوچیکا و پارکت و .... دارن باید مشورت کنی اما من نمیدونم کدومشون بهترن.ولی 2 تا از فامیلامون واس ساخت خونشون مشاور این مدلی داشتن حالا ببینمشون ازشون آدرس میگیرم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
پروین جون ... واسه اون ستون تایل شیشه ایی بزن .. خیلی شیک میشه ... انواع طرح ها ومدلهای مختلفی داره .... یه مغازه تزئینات ساختمان هست .. تو خیابون پروین اعتصامی روبروی بیمارستان حضرف فاطمه (س) ..... اسمش هم بلوک شیشه ایی ... خیلی تایل های خوشکلی داره ... چند تا از همکارا و خانواده مون تایل زدن ... البته قیمتش هم زیاد میشه ولی ارزشششو داره .. چون نمایندگیه از همه جا ارزنتر میده .. 2238115
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سلاااااااام خوبین بچه ها پروین جان من و شوهرم کلا همیشه خودمون طرح میدیم و فقط کار خودمون رو قبول داریم هههههه ببین طرح مبلهات اگر کلاسیکه فرش بردار اگر اسپورته گلیم فرش بردار اگر خونت پارکت یا سرامیک هست قالی رو در حدی بردار که پاهای مهمون روش قرار بگیره وقتی که میشینه روی مبل اگر موکت هست که قالی رو بزرگتر بردار واسه رنگ هم باید هم خانواده مبلهات باشه ولی در کل قالی و پرده بایدددددد ست رنگی باشن
فرزانه جون فدات شم آدرس این آقای رنجبر رو هم بزار عزیزم و برای یه ستون سنگ آنتیک چقدر هزینه اش میشه؟ آلیس جان مرسی عزیزم برای یه ستون تایل شیشه ای چقدر میشه؟
پروین جان اقای رنجبر دوتا شعبه داره اما باور کن من اسم خیابونهای سیرجان رو نمیدونم ههههه از شوهری میپرسم میگم هزینه سنگ انتیک رو متری 100تا110حساب میکنن البته با دستمزد و.... ما سنگ کار از اصفهان اورده بودیم باز قیمت سنگ کارهای سیرجان رو از همسرم میپرسم
سلام خانمهای سیرجانی شما مدرسه غیر انتفاعی دخترانه خوب سراغ دارید به من معرفی کنید میخوام خیلی خوب باشه به قول معروف نمره ی کیلویی به بچه ها ندن ودر ضمن کلاسهای فوق العاده هم باهاشون کار کنند
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.