2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54027 بازدید | 3664 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره فرنازی !حدود 5 سالی میشه مامانم آلمان زندگی میکنه منم خیلی دوست دارم برم اما اززبانشون خوشم نمیاد و ضمنا میترسم از تغییر شرایط میدونید آدمها وقتی به زندگیشون عادت میکنن تغییرش خیلی سخته امااینجوری هم نمیشه دیگه! شوهرم دبیر آموزش و پرورش هست واس تهران شاید بتونیم به یک زحمتی انتقالی بگیریم.خودش هم واس خاطر پسرمون و شرایط با امکاناتتره زندگی دوست داره بریم.اما خب دلش واس مامان جونش هم تنگ میشه اما درکل راضیه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
بچه ها من از زهره واس مواد مصرفی آرایشگاهش پرسیدم گفت بهترین جنس رو استفاده میکنه و امکان نداره بماسه مگر اینکه اون طرف خیلی عرق کرده باشه و فرزانه جون واس رنگ تتو ابرو که گفتی بهم گفت الان اینا مد هستن همینطور رنگهای بور و خیلی روشن و اگه کسی نخواد اگه بگه واسش عوضشون میکنم لابد نگفته بود در هرحال عروس دیشب و پریشبی رو زهره درست کرده بود در واقع میتونم بگم مرگی شده بود منم چون آرایشگاهش خیلی شلوغ بود رفتم پیش خانم شجاعیان که واقعا راضی بودم
فرنازی من عضو واتز آپ نیستم واس دانشگاه هم بهت پیشنهاد میدم که حتما برو چون توی دور و زمونه ما همه دیگه مدرک دارن و بعدا واس بچه ها یه ریزه بدجوره که مثلا بگن مامانمون تحصیلات عالی آنچنانی نداره از طرفی مزیتهای دیگه ای هم داره و الان هم که دیگه دانشگاه ها بدون کنکور شدن و واردشون شدن مثل آب خوردنه و فقط باید پول بدی و همین. البته با بچه فوق العاده سخته اما خب تو اگه بخوای اول همین مهر هم بری پسرت دیگه حدود 5-6 باید داشته باشه و خوبه و مامانت هم که هست برو پلاسش کن خونه بابات و خیالت هم تخت. من پسرم 3 ماهه بود ارشدم رو شروع کردم و شوهرم موقع کلاسای من مرخصی میگرفت یعنی دهنم سرویس شد و از ترم بعدش خود شوهری هم ارشد قبول شد و دیگه تا تمومید پوست انداختیم ولی ارزشش رو داره
مامان امیرعلی نمیشه واس اینجا قرار گذاشت قبلا هم امتحان کردیم نشد آخه هر کسی یه وقت خاصی میتونه بیاد مثلا من فقط بعد از ظهرها میتونم بیام
نیروانا چرا شوهرت جا زد و نرفتید آلمان؟؟؟؟؟؟ با چه شرایطی میخواستید برید؟؟ کلا نرفتنی شدید؟؟
عزیزای دل ویندوز گوشی من مائمو هست و نرم افزارهای خاص خودش رو باز میکنه واس همین باید برای نرم افزار واتز آپ خیلی بگردم و از همین الان از حضور خودم رو انصراف میدم گلهای نازم
نیروانا اگه بخوایم بریم باید قید خیلی چیزها رو بزنیم مثل کار شوهرم ،و باید حسابی مطمئن شد که اونجا بهتر از اینجاست و نمیشه بی گدار به آب زد راستش من در کنار آزادی دوست دارم هر جایی که باشم بتونم از نظر مالی بی دغدغه زندگی کنم و این خیلی واسم مهمه.
دخترا یه بحث جدید....... رفتارتون با شوشوهاتون چطوره؟ خیلی رسمی و محترمانه برخورد میکنید توی خونه و بیرون و چرا و یا اینکه نه اصلا !!!!!! وقتی توی خونه هست چه جوری بهش محبت میکنید و یا اینکه چه کاری رو حتما همیشه واسش انجام میدید که براش مهمه و یا دوست داره؟؟؟؟؟؟ مثلا من خودم شوشو خیلی دوست داره که وقتی میاد برم پیشوازش و با یه ازش پذیرایی کنم اما من که خیلی بی حالم و تازه از وقتی بچه دار شدم بدتر هم شدم !!!!!!!!طفلی شوشو... کلا سیب زمینی شدم
باورتون نمیشه پسرم اونقدر ازم انرژی روزا میگیره که که دیگه رمقی و حال و حوصله ای واس همسرم نمیمونه گاهی فک میکنم چقدر روابطمون بد شده (البته از نظر عشقولانه ای عرض میکنم )اوایل ازدواجمون و دوران عقد چطور بودیم و الان چطوریم .انوقتها چقدر قربون صدقه این طفلک میرفتم اما الان حتی نگاش هم کمتر میکنم همیشه هم بهم میگه تو منو از زمانی پسرت اومده فراموش کردی
راستی فرشته جون باهات شوخی کردم گلکم میدونم بزرگ کردن بچه چقدر سخت و وقتگیره حالا اگه 2 تا بشن دیگه چی میشه بیا بازم سر بزن گلم خوشحال میشیم
سلام خوشگلا مهدیه جون ماهم اونقدر مشغله داریم که عشق و عاشقی رو از یاد بردیم عزیزم بچه ها بیاین به من کمک کنید من وسط هالمون یه ستون افتاده از دکوراسیون منزل سر در نمیارم حالابا این مبلها و فرشهای جدید میخوام یه صفایی به خونه بدم ولی نمیدونم چه جوری شما کسی رو سراغ دارید که در امر دکوراسیون منزل وارد باشه و بتونه به من کمک کنه؟ مبلهامو گفتند دوم شهریور بار میزنند میخواستم برم فرش بخرم که خواهرزاده ام گفت با یک نفر که کارش دکوراسیون منزله مشورت کن که قالی چه رنگی و در چه ابعادی بخری حالا من اون یه نفر رو که وارد باشه نمیدونم از کجا پیدا کنم منتظر یاری سبزتان هستم. دوم اینکه از این کتری ها که شکل سماوره میزاری روی گاز و یک قوری چینی خوشگل روش قرار میگیره کل محیاشهر رو گشتم اونی میخواستم گیرم نیومد آهنگ و نجمی و توس چینی هم رفتم خوشم نیومد کجا به نظرتون برم؟کرمان هم اگه جایی سراغ دارین بگین آخر هفته میرم کرمان خیییییلی ممنون
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...