2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54027 بازدید | 3664 پست
اره مهدیه جان خودمم میگمش نمیصرفه ول کن نیست من که خودم کلا دلم نمیخواد چند وقتی کار کنم افتادم تو فکر برم دانشگاه من17ساله بودم ازدواج کردم دیگه نشد درس بخونم همش شوهرم میگفت من خوندم چی شد تو بخوای ادامه بدی ولی حالا احساس بدی دارم میگم بچهام بعدا جلو دوستاشون خجالت میکشن بگن مامان ما دیپلمه البته یه مدرک معادل لیسانس طراحی دوخت دارم ولی باز رو دلم هست که برم ولی با بچه کوچیک خیلی سخته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام فرناز جون اتفاقا منم میخواستم همین پیشنهاد و بدم بیایید یه گروه تو واتس اپ درست کنیم بنام نی نی سایتی های سیرجانی
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.
با گوشی اومدم دیگه با لپ تاپ باز نمیشد !!!! برنامه پارک بزارید منم میام مهدیه مامانت زندگی میکنه المان ؟ وااای ما یه مدت خیلی دنبال کاراش بودیم بریم شوهرم جا زد نیومد بریم!!!!

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی

به ایمیلت فرستادم فرناز بچه ها همه بیایید شماره هاتون را برام ایمیل کنید تا گروه را راه بندازیم
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.
سلام نیروانا بله تازه اومدم یعنی تازه پیداتون کردم درخواست دوستیت اومد شمارمو برات تو پیام خصوصی فرستادم