2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54018 بازدید | 3664 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهدیه جون جفتشون بهتر از سیرجون هستن البته اگه بتونی دور از خانواده بودنو تحمل کنی اونجا شاید 2تا اشنا داشته باشی ولی اینجا کل دوست اشنا داری من خودم اگه یه کار خوب درامد خوب تو تهران داشتم 2دقیقه اینجا نمیموندم چه برسه المان هم برا بچه ادم خوبه هم عمر خودمون تو سیرجون تلف نشده تهران زندگی جریان داره همه دارن تلاش میکنن میدون با اینکه از صبح تا شب کار میکنن یه روحیه خوب عالی دارن خوشیاشون سر جاست گردش همه چی ولی اینجا همه مثل دل مردها هستن یکیشم خودم اگه یه کار درامد عالی داری اونجا ها خیلی خوبه یا یه پشتوانه خوب
بچها دوستم لج کرده الان چند وقت میگه بیا با هم تو یه خونه مانتو فروشی بزنیم فقط هم کارای مارک دار بیاریم قیمتاشم مناسب بدیم به نظرتون میصرفه؟ اخه بر خیابون تو پاساژا میزنن موندن تو کار فروششون برسه تو خونه در بسته ولی اون میگه کار مارک عالی بیاریم فروش خوبی داره به نظر شما چطوره ؟ خودم به نظرم همه دنبال ارزونین تا مارک
مامان امیرعلی خیر مقدم فرشته جون از این ورها...........!!!!!!!!!!!!! راه گم کردی شیطون فقط قبل عیدی خوب میومدی تبلیغ مانتو فروشی خواهرت رو میکردی ناقلا!!!!!!!!!!!!!!
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
فرنازی به نظر من که مانتو فروشی اونم توی خونه زیاد نصرفه اونم از نوع مارک دارش سیرجونیا بیشتر دنبال جنس ارزون میگردن این مشتریهای خیلی خاص و کم داره و شاید اصلا نداره بنظرم لباس مجلسی بهتر باشه اونم در صورتی که کارای خیلی شیک بیاری و خوب هم واسش تبلیغ کنی من که اگه امکانش رو داشتم حتما لباس مجلسی میفروختم اما مانتو ............فکر نکنم ایده خوبی باشه
بچه ها من فردا عصر عقد .فردا شب عروسی(کرمان) پس فردا دوباره عروسی دعوتم خسته میشم از حرکات موزون!!!!!!!!!
فرنازی من تهران دوست دارم زندگی کنم بخاطر فرهنگشون و پسرم . اما کسی رو اونجا ندارم و از دلتنگیش میترسم و از طرفی هم از بدو بدو کردنهاش!!!!! آلمان هم که دیگه جای خودش رو داره یه کشور غریب و زبان آلمانی که ازش بیزارم و فقط مامانم اونجاست اما خب آزادی داره ،هواش خیلی خوبه ،فرهنگشون عالیه.همش فستیوال و جشنه و مثل سیرجان نیست که همه روزها تکراری باشه و از همه مهمتر واس آموزش بچه ها عالیه اما در کل تهران رو ترجیح میدم بنظرم سیرجان موندن آینده نداره و باید رفت گاهی هم فک میکنم میگم بذارم پادرا که کلاس سوم و چهارم رفت اون وقت کوچ کنیم تهران نمیدونم چیکار کنم
منم میام پارک مهدیه جون جدی مامانت المان زندگی میکنه چه با کلاس مامان من المان بود یه روزم نمیموندم اینجا یه سوال مهدیه جان شوهرت مخالفتی نداره با تهران رفتن میتونه کارشو کنار بزاره بره اونجا زندگی کنه مشکل براتون پیش نمیاد. من که اقام کارمنده اصلا نمیشه یه مسافرت درست حسابی رفت