2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53977 بازدید | 3664 پست
سلام مهدیه جون من الان تهران هستم بله مبل خریدم یافت اباد رو گشتم قیمتها از سیرجان خیلی مناسب تر بود توی پاساژ مهستان آقایی که تو اطلاعاتش کار میکرد گفت برید خ وحدتی و سید الشهدا و یه خ دیگه توی ولی عصر ...رفتم اونجا خیلی مناسب تر از یافت اباد بودن یه دست مبل استیل با نهار خوری ست و یه دست راحتی سفارش دادم اگه دقیقا همون جیزی رو که سفارش دادم برام بیارن خیلی از خریدم راضی هستم البته یه جاکفشی و یه آباژور هم خریدم خواهر زاده ام هم تخت یک نفره و صندلی و از این خرت و پرتها سفارش داد قرار شد دوم شهریور برامون بار بزنه دروز طرف صبح هم رفتیم کاخ سعد آباد دیسب هم برج میلاد جشنواره بود خیلی خوب بود امروز هم تصمیم داریم بریم باغ سپهسالار براز خرید کیف و کفش چرم دوستانی که با تهران اشنا هستید برای کیف و کفش جای بهتر و مناسب تری سراغ دارید؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نیروانا جون من یکی از دوستام 2ساله میره دریا دلان گفت تاحالا یکبار هم عفونت نگرفته بهرحال باز خود دانی فرنازجون من شنیدم پاساژ مهر داره اما هنوز نرفتم که ببینم طبقه چندم هست؟ پروین جان من همیشه سپهسالار میرم واسه خرید زن داداشمم که نزدیک 20ساله تهران هست گفت همیشه میره سپهسالار باز میتونی بپرسی عزیزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام پروین جون خوشحالم از خریدت راضی هستی مبارکت باشه فرزانه جون من برا تولد پسرم کلی خرت پرت از همین کنار شیرینی فروشی بی بی خریدم ولی تولد دختر دوست اقام بود خیلی چیزا قشنگی از پاساژ مهر گرفته بود همشونم شکلای باربی روشون بود خودم نرفتم نمیدونم کجاست فقط از خوشم اومد ازشون پرسیدم از کجا خریدی
پروین جان مبارک باشه بسلامتی جای ما رو هم توی خرید کردن خالی کن من عاشق خرید کردن تو تهرانم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
بچه ها نظرتون راجع به زندگی توی تهران یا یه کشور دیگه مثل آلمان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ مزایا و معایب لطفا؟؟؟؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
تهران با اون هوای آلوده به هیچ عنواننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن یا سیرجان یا آلمان
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
بهار من ادرین من پایه ام هر وقت میگی تا بریم بچه ها یک ساعتی رو معین کنید تا هم زمان با هم بیاییم اینجا
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.