2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53976 بازدید | 3664 پست
بچها حساب کنید اینجا ما به کار زهره بوتارا میگیم عالی چون واقعا دیگه بهتر از اینا فعلا نیست ولی بندر رفتیم ارایشگا من صددر صد تغییر کرده بود خواهرم مامانم هم همینجور یه خورد از عالی هم بهتر بودن فقط کار شینیونشون ضعیف بود ولی گریم دیگه رو دست نداشتن عروسمون اونجا در حد تیم ملی قشنگ بود طوری که ارایش بوتارا اصلا به چشم نمیاومد پا ارایش اونجا پول میگرفتن ولی کار خوب تحویل میدادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرناز جون خداروشکر که خوش گذشت بهتون اونجا ارایشگاه چی رفتین راستی میگفتن ارایشگاه ربکا از اصفهان و شیراز میاره واسه اموزشهای حرفه ایی ولی من میگم که از،،،،،،شیراز میاره راستی واسه تزیینات تولد غیر ازونکه کنار بی بی هست دیگه کجا میفروشن.?
فرزانه جون ما امسال واس پسرم تولد نگرفتیم حتی کیک هم نگرفتیم طفلکی بچه ام .آخه همون روز مادربزرگم از مکه اومده بود و در کل هم اون هفته کار زیاد داشتم حالا هم یکسره عذاب وجدان دارم اما توی بیشتر شیرینی فروشیها تزیینات تولد دیدم من چند سال پیش از تهران یه سری خرت و پرتش رو گرفتم با جهازم البته واس خودم چون روز عروسیم تولدم هم بود اما نشد که استفاده کنیم حالا گذاشتم که اگه خدا بخواد سال دیگه واسش مفصل جشن بگیرم تو میخوای کلی دعوت کنی یا فقط کوچولوها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
فرنازی خدا رو شکر که خوب بود. بسلامتی من در مورد آرایشگرهای بندر شنیدم که کارشون محشره چون مرتب میرن دوبی دوره میبینن البته نجومی هم پول میگیرن یکی از فامیلهامون 6-5 سال پیش یک آرایشگر از بندرآورد عروسیش آرایشش کنه اون موقع یک میلیون و ششصد ازش گرفت
بچه ها من روزها خیلی توی خونه حوصلم سر میره یعنی در حد تیم ملی هاااااااااااا!!!!!!!!!!!!! البته وقتهایی که پسرم بیداره.وقتی خوابه میشینم پشت لپ تاپ از بازی کردن باهاش هم خسته میشم نمیدونم چیکار کنم!!!!!!! جرات تلویزیون نگاه کردن هم ندارم چون دیگه بعدش 2-3 ساعت وروجکم میشینه کارتون میبینه که دوست ندارم اصلا اهل تی وی باشه. چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما روزهاتون رو چه جوری سپری میکنید؟؟؟؟؟
پروین جون حس فضولیم گل کرد!!!!!!!! کجا کار میکنی البته اگه دوست داری بگو گل گهر کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدیه جون من خانواده خودم و شوهرم رو دعوت میکنم جمعیتمون زیاد نیست اخه من خواهربرادر بزرگم سیرجان نیستن ولی بهرحال...من اعصاب بچه هارو ندارم خخخخخ میخوام تم باب اسفنجی بگیرم رفتم کلاهش گیرم اومد که گفت جنس میاره باز شنیدم تو پاساژ مهر هم تزئیناتی هست چون تم دار میگیرم کمی سخت شده
منم گاهی حوصلم سر میره دیگه یکجورایی گرمش میکنم پته میدوزم خیاطی میکنم بادوستام پیاده روی میرم اکثرشبها هم باشوهرم میریم بیرون که جبران دلتنگی روز بشه اگر شوهرت نی نیت رو نگه میداره برو کلاس
سلام خوبین؟ خودمون رفتیم ارایشگاه طنین عروسمون رفت ملینا برا شب حنا هم رفت یه ارایشگاه دیگه اسمشو بلد نیستم به نظرم حنا بهتر شده بود برا حشب حنا 450تومن گرفتن برا عروسی با رنگ همه چی 800تومن اینجا هم بوتارا450گرفت از خودمونم من گفتم یه ارایش لایت ساده با موی باز چون اینجا موهام جمع ارایش غلیظ بود خواهرم هم همینطور از من 80گرفت خواهرم90 ولی همون ارایش لایت سادشم خیلی خوب بود
بچها یه خانه بازی روبرو اموزش پرورش بود که الان شده مانتو فروشی زارا نمیدونید کجا رفت؟یا کلا بست شد؟ یه خانمه توش بود نقاشی صورت برا بچها میکشید ارمین گیر داده صورت منم نقاشی کنید حالا اگه جایی بلدین بگین من اینو ببرم کچلم کرد