2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53971 بازدید | 3664 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا من امروز اولین جلسه پیلاتس رو رفتم خوب بود خوشمان امد میخوام اگه خدا یاری کنه ادامه بدم جمعه هم اگه خدا بخواد عازم تهران هستم با خواهرزاده ام اونجا دانشجو بوده و از زیر و بم تهران خبر داره یک سفر دو نفره مجردی و شش روزه ...یک روزشو میریم یافت اباد مبل میخریم و بقیه روزها رو تفریح میکنیم و حالی به حولی غیر از یافت اباد نعمت آباد رو هم معرفی کردن کسی نعمت اباد رفته آیا؟ امهدیه جون منم یه زمانی فقط میگفتم یه دونه بچه به خاطر همین تا شش سال جلوگیری کردم اما الان میگم 3تا با فاصله کم ...دلتون میخواد بهم بگید بی کلاس ولی تجربه ام اینو میگه اگه سنم یاری میکرد یه دونه دیگه وقتی پسرم کوچک بود می اوردم اشتباه کردم اشتباه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
وای فرزانه جون عاشقتم مثل خودمی منم 3هفته پیش رفته بودم تو فکر تابلو فرش ولی چون میدونستم این یکی کار اصلا نمیتونم انجام بدم برا رفع عقده رفتم یه روز تو کلاسشون نشستم نگاه بافتن طرحاشون کردم
راستی یه سوال ما بندر هم یه عروسی دیگه برا داداشم داریم چون عروس بندریه 4شنبه همین هفته عروسی هسته 3شنبه هم حنا بندون خواهر کوچیکم بارداره 9ماهه نمیتونه بیاد میمونه خواهر بزرگم میره اونم تازه بدون شوهرش پدر شوهرش خیلی حالش بده میخوان ببرنش یزد همون روز منم که بچم الان 3ماه نیمه به نظرتون چکار کنم برم یا نه؟ اخه شوهرم میگه نمیخواد بریم بچه تو گرمای بندر خفه میشه منم میگم تو خونها که کولر هست تالار هم کولر هست بیرون هم نمیخوایم بریم حالا به نظر شما چکار کتم ؟
فرناز جون برای پیلاتس رفتم باشگاه کراس روبروی بوستان والله برای عروسی توی بندر نظری ندارم از طرفی دامادی داداشه و مگه میشه نرفت واز طرفی گرمای اونجا طاقتفرساست مگر اینکه اصلا از خونه بیرون نرید. میشه شماره یا آدرسی از این زهره خانم بزارید؟بابت آرایش سر و صورت چقدر گرفت؟ در ضمن فرناز جون من اومدم مبلهاتون رو دیدم اکثرا قهوه ای و تیره بودند من رنگ روشن میخوام توی یافت آباد یا سعادت آباد مشتری منصف سراغ نداری؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
فرزانه فعلا بچه نمی خوام اما برا اینده گفتم منم یه دوست صمیمی داشتم شوهر کرد شوهرش گفته حق نداری با دوستا قدیمیت ارتباط داشته باشه !!!!!!! منم ولش کردم دیگه دوست صمیمی ندارم

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی

مبلا مغازه تنوع ندارن الان همشون تو یه سبکی هستن اخر هفته دیگه برام میرسه سعادت اباد تا الان برا مبل نرفتم تهران یافت اباد هم اکثرا فروشنده هستن نه تولید کننده ازشون خرید نکردم بگم کدومشون انصاف دارن ولی کلا یافت اباد .دلاوران مرکز مبل هسته دلاوران چون خود تهرانیا بیشتر خرید میکنن بازار قدیم مبل تهران بوده کیفیتشون بهتره ولی داری میری جفتشونو بگرد هم دلاوران هم یافت اباد مبل استیل شیک هم خواستی رود هن عالین ولی قیمتاشم عالیه
زهره ارایش از 50تومن داشت تا 90تومن ارایش سر صورت من گفتم همون 90تومنی خیلی خوب شدم ادرسش خیابان دهخدا شمالی روبروی مدرسه شهید نمیدونم چی اسمشو یادم رفت یه کوچه بود سر کوچه هم کافی شاپ هسته تو کوچه خونه سومی تابلو نداره رو ایفن نوشته ارایشگاه شمارشم ندارم مهدیه جون بهتر ادرسش شمارشو داره