2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53948 بازدید | 3664 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیرواانا خوش سیر وگشت منم عاشق سفرم ولی شوهرم پایه نیست مانعم هم نیست میگه هر جا دلت میخواد با خواهراتو خواهزاده هات برو مهدیه جون شرایط من کاملا خاص بود من سختیهای زیادی طی کردم پسرم از کارمندی من خیلی ضربه خورد اگه بخوام با نمام جزییات بگم گریه ات میگیره پس بهتره چیزی نگم و شما هم از کس دیگه ای تحقیق کنی ولی به همه توصیه اکید میکنم اگه شوهرتون دستش به دهنش میرسه اگه خسیس نیست و براتون خوب خرج میکنه تو رو خدا دور کار کردن رو خط بکشید من اعتراف میکنم که بدون حقوق من زندگی نمیچرخه وگرنه کار نمیکردم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلااااااااااام پروین جون منم خانومای کارمند زیادی رو دیدم که از جون مایه میزارن و بچه داری وخونه داری و کار با هم خیلی سخته ... من دنبال مدل مانتو هستم اینجا چند تا مدل گذاشتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=908993&PageNumber=1 خیاط خوب سراغ دارین ؟
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
طناز جون واقعاهمینطوره من معتقدم وجود زن ظریف و ضعیفه هم بخوای مثل مرد بیرون کار کنی هم به امورات منزل و بچه ها رسیدگی کنی واقعا فرسوده میشی و اونجور که بخوای بچه هاتم خوب بار نمیان اکثر بچه هایی که مادران کارمند دارن بچه های مضطربی هستند وقتی بچه صبح ساعت 9 از خواب پا میشه مادرش رو تو خونه میبینه کلی آرامش پیدا میکنه حالا حساب کن یکی مثل پسر من که به شدت وابسته و ترسو هست وقتی از خواب پا میشه و میبینه تنهاست و سرامیسه به من زنگ میزنه که کی میای؟دیگه چقدر روی اعصاب و روانش اثر میزاره فقط تمام تلاشم اینه از نظر مالی بچه هامو تامین کنم تا عذاب وجدان ناشی از نبودنم توی خونه رو جبران کنم ولی میدونم مادیات هرگز برای بچه های من مادر نمیشه آرامش نمیشه رفع کمبود نمیشه ...پس به نظر من اصلا ارزش نداره این چندرغاز حقوق
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
آخیییی عزیزم واقعا بهت حق میدم که نگران پسر گلت باشی . کاش مردا قدر بدونن ، خیلی از آقایون حتی توی کارای منزل به خانومای کارمندشون کمک نمیدن . اگه کار خونه و تربیت بچه ها هم تقسیم میشد بهتر بود .
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.