2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53956 بازدید | 3664 پست
مهدیه جان من الان دو صفحه قبل رو خوندم عزیزم به نظر من دختر باید حالت دخترونه داشته باشه عزیزم اما حتما که نباید بی دست وپا باشه واسه اون ساویز هم عزیزم واسه من که خطا داد چراااااااا در مورد پوست هم ای بگی نگی من بهش میرسم ولی نه دقیق و منظم منم از پوستم راضی نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچها بیاین بهترین فروشگاهای شهر برا خرید لباس لوازم ارایش لوازم منزل همه چی به هم معرفی کنیم با مارکهای مختلف وقیمتای مناسب هر کسی تجربه خودشو بنویسه اینجوری حداقل یه استفاده ای هم از کلوپمون میبریم مثلا من الان دنبال یه رژ لب خوب هستم چه مارکی خوبه بگیرم همیشه خریدام از پرنیان هست ولی کرم پودرش دفعه پیش اصلا خوب نبود
من فقط و فقط از پرنیان خرید میکنم ازون زمان که دوتا داداش باهم تو بازار بودن الان نزدیک 15سال هست دیگه از زمانی که جدا شدن بیشتر مواقع از پرنیان نصیری وکمتر از پرنیان خواجو و اصلا دیگه بازار نرفتم اخه کلا مسیرم به اونجا نمیخوره الان هم کرم پودر دیور میزنم دیگه جوش نمیزنم چربیش خوبه واسه پوستم لباس هم اگر سیرجان خرید کنم از انژلا خرید میکنم و for you
من لوازم آرایشی زیاد استفاده نمیکنم واس همین تو کارش نیستم فقط گاهی کرم پودری(vio) بخوام از خ نصیری میگیرم از سمت 4 راه موحدی فک کنم اولی.انصافش خوبه و تا حالا بهم ننداخته. واس لباس هم عادت دارم کل سیرجان رو بگردم یعنی هر مغازه ای که فک کنی میرم و همه رو میبینم و نهایتا میخرم دیگه دیگه واس وسایل خونه و جهاز هم همینجور کل سیرجان و کرمان رو گشتم و بعد خریدم البته 90 درصد لوازم برقیم رو از لوازم خانگی فیروزآبادی و آقای منصور فیروزآبادی خریدم که خیلی گله و عشق منه(البته عمومه) ولی در واقع آدم با خداییه و تخفیف میده و خیلی واس مارک راهنمایی میکنه فرشها و سرویس های چوبی و امثال اینها رو هم از تهران خریدم بعد از 8 روز دوندگی و مردن!!!!!!! در کل عادت دارم واس هر کاری و یا خریدی قبلش در حد لالیگا تحقیق میکنم و جستجو میکنم و بعد انجام میدم البته از وقتی بچه دار شدم کمتر شده ولی خب در عوض اکثر اوقات ناراضیم چون زیاد نمیگردم.شوشو هم که همیشه غر میزنه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
ولی در مجموع باید بگم که زیاد اهل خرید کردن نیست و فقط وقتی واقعا ضروری باشه میخرم و در عوض عاشق اینم که پس انداز کنم و برم سفر.............. آخ عشقم گردشه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
مهدیه جون مردها همشون غری هستن من اکثرا با خواهرم میرم خرید پارچه هام رو ٩٨درصد مواقع از وثوق میخرم جهازم رو برقیهاش رو از نجمی محیاشهر خریدم چوبیهام رو از کلاسیک قالی رو از سالاری دیگه بگین تا یادم بیاد
پرنیان که تو خواجو هست انصافش بهتر از پسرش که تو نصیری هست هسته ولی جنسای پسرش بهترن رفتم یه کرم پودر گریماس گرفتم خدا کنه خوب باشه رژ هم از بس وسواس دارم گفت صبر کن هفته دیگه بیا ببر مداد اینا هم گریماس بر داشتم من لباسای آراد رو از بازارچه کودک میگیرم خیلی جنسشون خوبه و قیمتشون .از هانی بال .غنچه هم براش خرید کردم اونا هم به نظرم خوب بودن ولی قیمتاشون زیادی بالاست برا آرمین هم تا 4ماه قبل عید مرتب از تهران خرید میکردم 3سالی هیچی از اینجا براش نخریده بودم ولی دیگه حامله شدم نتونستم برم 2بار از فروشگاه زهره خرید کردم جنساش خوبن ولی زیاد خوشکل نیستن مانتوهای خودمم کلا یا از زارا میگیرم یا میدوزم شلوار جین هم الان چند ساله از پاساژ کندو طبقه بالا اسم فروشگاهشو یادم نیست بهش میگیم داداشی از بس بهمون میگه ابجی از اون میخریم خدایی خیلی شلواراش خوب با کیفیت هستن
فرزانه جون منم کلا پارچهامو از وثوق میگیرم چون جایی دیگه پسندم نمیشه پارچهاش خیلی خوشکل هستن اون هفته کلی خوش بحالش شد پارچهای منو مامانم خواهرم 1ملیون شدن مبل کلاسیک کاراش قشنگن ولی خیلی گرون میده