راستی بچه ها یه بحث دیگه: البته ممنون میشم اگه همه دوستان به سوالای قبلیم دقیق و ریز جواب بدن. و اما سوالم.... میدونید بچه ها که من دختر ندارم البته دروغ چرا دوست هم ندارم داشته باشم اما یه چیزی خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده والا من تا وقتی که دانشگاه نرفته بودم اینجا جوری بهم تلقین شده بود که دختر باید عین مرد باشه باید خشن باشه سخت باشه مغرور باشه و ال باشه و ........ تا اینکه رفتم دانشگاه و از اونجایی که در این موارد خیلی تیزهوشم

!!!!!!!!!!!!!!!!! تا سال سوم دانشگاه تازه فهمیدم که نه بابا این خبرا نیست که ! دختر باید آروم باشه ،خنده اش ملیح باشه ،عشوه داشته باشه ناز کنه و ......... البته ضریب هوشی منو داشته باشید تا سال سوم کلا تعطیل بودم!!!!!!!!!!!!

خلاصه اونجا میدیدم که بعضی از دخترا دقیقا دست پرورده مامانشون چی بودن!!!!!!!!!چه خاصه دختر شیرازیها از اون موقع واسم سواله که اونایی دختر دارن دقیقا چه جوری با دخترشون در این موارد رفتار میکنن و همشهریهای خودم الان که نزدیک 9-10 سال از اون زمان میگذره در این مورد چه جوری با دختراشون رفتار میکنن. یعنی واقعا مامانا میگن باید حرکاتت اینجوری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

شماها چه جوری بزرگ شدین؟عشوه ای و با ناز ادا هستین؟یادتون دادن یا یاد گرفتین یا از همون اول اینکاره بودید؟؟؟؟؟؟ اگه دختر داشتید یا که دارید در اینباره چه جوری رفتار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟