2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53965 بازدید | 3664 پست
فرنازی جون مبارکت باشه من داماس هم رفتم به نظرم گرونتر از همه جا میداد دوشنبه آینده اگه خدا بخواد میرم یزد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااااااام روز همگی بخیر نیروانا جون واسه کاشت مژه : اولش خیلی خوشگل میشی و خیلی حال میکنی ولی ممکنه مژه های خودت رو از دست بدی عزیزم منکه اگه یه روزی بخوام همچین کاری انجام بدم مطمئنا توی سیرجان اینکارو نمیکنم
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
به سلامتی پروین جون مرسی طناز جون باشه اگه شد فردا حتما میزارم مهد کودک خوب وجود نداره مگر اینکه بری بگی پول یه مربی رو کامل حقوقشو میدی فقط به بچه خودت برسن اگه شیر خواره هست من مهد البرز پسرم 3سالش بود میفرستادم اصلا خوب نبود ولی برا شیر خوارا خیلی رسیدگی داشتن خدایی خوب بود بقیه هم نمیدونم
بچه ها شما چه جوری به پوست صورت ،دست و پاتون میرسید؟؟؟ با چی تمیز میکنید؟چه ماسکی و اسکرابی میزنید؟ چه مراقبتهایی واسشون انجام میدین؟؟ لطفا همه دقیق و کامل درباره خودشون بگن و همینطور نظریاتشون واس صاف و شفاف شدن پوست
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
من هر شب قبل خواب صورتم رو با صابون گیاهی ضد جوش میشورم بعد هم ضد چروک صورت و چشم سینره میزنم درطول روز هم واس دستام بیشتر کارایی که با آب سروکار دارن دستکش میپوشم و بلافاصله بعد شستن دستام نرم کننده میزنم پاهام هیچی !!گه گهداری نرم کننده یا وازلین صورتم هم گه گداری اسکراب استیوز میزنم با ماسک خانگی. در کل اصلا از پوستم راضی نیستم.دلم میخواد صورتم صافتر شه و پاهام روشنتر
راستی بچه ها من میخوام یه سرویس طلام رو عوض کنم بنظرتون بذارم بعدا شاید طلا اومد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها من میخوام یه سرویس طلام رو عوض کنم بنظرتون بذارم بعدا شاید طلا اومد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها یه بحث دیگه: البته ممنون میشم اگه همه دوستان به سوالای قبلیم دقیق و ریز جواب بدن. و اما سوالم.... میدونید بچه ها که من دختر ندارم البته دروغ چرا دوست هم ندارم داشته باشم اما یه چیزی خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده والا من تا وقتی که دانشگاه نرفته بودم اینجا جوری بهم تلقین شده بود که دختر باید عین مرد باشه باید خشن باشه سخت باشه مغرور باشه و ال باشه و ........ تا اینکه رفتم دانشگاه و از اونجایی که در این موارد خیلی تیزهوشم!!!!!!!!!!!!!!!!! تا سال سوم دانشگاه تازه فهمیدم که نه بابا این خبرا نیست که ! دختر باید آروم باشه ،خنده اش ملیح باشه ،عشوه داشته باشه ناز کنه و ......... البته ضریب هوشی منو داشته باشید تا سال سوم کلا تعطیل بودم!!!!!!!!!!!! خلاصه اونجا میدیدم که بعضی از دخترا دقیقا دست پرورده مامانشون چی بودن!!!!!!!!!چه خاصه دختر شیرازیها از اون موقع واسم سواله که اونایی دختر دارن دقیقا چه جوری با دخترشون در این موارد رفتار میکنن و همشهریهای خودم الان که نزدیک 9-10 سال از اون زمان میگذره در این مورد چه جوری با دختراشون رفتار میکنن. یعنی واقعا مامانا میگن باید حرکاتت اینجوری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ شماها چه جوری بزرگ شدین؟عشوه ای و با ناز ادا هستین؟یادتون دادن یا یاد گرفتین یا از همون اول اینکاره بودید؟؟؟؟؟؟ اگه دختر داشتید یا که دارید در اینباره چه جوری رفتار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی در کل من خودم اگه خدای ناکرده زمانی دختر داشته باشم فک کنم بین دوراهی گیر کنم که اخلاقش رو مردونه بار بیارم(آخه در رابطه با دختر داشتن عقاید و تعصبات خیلی خاص و سختی دارم) و یا اینکه یه زن با لطافت بار بیارمش. از خیلی لحاظ اولی بهتره و در نهایت دومی بدردش میخوره...... بازم خدا روشکر که دختر ندارم امیدوارم اگه خدای ناکرده یه بار دیگه حامله شدم باز پسر باشه خب دوستان نظراتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جامع و دقیق و همراه با نقد
یه چیز دیگه هم بگم اون زمان که من دانشگاه بودم دختر سیرجونیا از هر 10 تایی 8 تاشون مث من بود اون 2 تا باقیمونده هم یکیش یه ریزه عشوه داشت و اون یکی هم فقط سعی میکرد که داشته باشه!!!!!!!!!!!! الهی بگردم چی بودن بچه سیرجونیا در مقابل شیرازیا
سلام بر همگی مهدیه جون من فقط از حموم میام مرطوب کننده میزنم دیگه هیشی!!! از پوستتم راضی نیستم به همه چی حساسبت داره جوش میزنه !!!! در مورد دخترم بگم من بر عکس تو فک میکنم من عاشق اینم بچم دختر باشه چون فقط یه دونه می خوام دختر خیلی خوبه من خودم وسط بودم نه خیلی عشوه ای نه خیلی مردونه !! دخترونه بودم همیشه دختر دار بشم اونم دخترونه بزرگ میکنم دختر خیلی عزیزه همیشه پیشته مهربونه مثه پسر نیست سرد باشه تو یه سنی ولت کنه

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی