2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53956 بازدید | 3664 پست
رها خوب به خودت میرسی ای ول!!!!!!!! ماسک مو چی استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راضی هستی؟ من ماسک مو فولیکا استفاده میکنم مخصوص موهای آسیب دیده،اما بنظرم بیشتر شبیه واکس مو هست تا ماسک مو!!!!!!!!!! و فقط به جلو سرم میزنم . شما چی واس همه سرت میزنی؟؟؟؟؟ البته من گاهی تونیک مو اریتا رو هم واس بعضی نواحی سرم استفاده میکنم. اما در مجموع فک میکنم توفیری نمیکنه در کل تا حالا فقط 2 بار رنگ زده و یه بار دکلره و قصد دارم دیگه هرگز رنگ نزنم آخه سرم تاول میزنه با رنگ. سالی 1-2 بار حنا میزنم واس خنکی و استقامت. جلو موهام خیلی شکننده است و خرده و نرمه داره نمیدونم چیکارشون کنم راستی رها مرطوب کننده صورت چه مارکی میزنی ؟ راضی هستی؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
خب دخترا بقیه هم بیاین بگن و همدیگه رو راهنمایی کنیم! پیش بسوی پوستی جوان نه فقط برای الان بلکه برای زمان پیری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلاااااااام . مهدیه جون اینجورام نیست گفتم که بعضی وقتا حتی حس مسواک زدنم نیست.... من شنیدم فولیکا ژل خیسش خوبه. ماسک من درواقع فقط یه آبرسانه.اسمش ماسک دوفاز کراتینه کریستاله. شامپوم قبلا کلیر بود حالاهمونی رومیزنم که پروین گفت اورآل قرمز. ازشون راضیم. من مرطوب کننده نمیزنم به جاش شبا ویتامین سی میزدم که فعلا دکتر ممنوع کرده واسم. واسه دستام مرطوب کننده مای آبی میزنم که بوی اکالیپتوس میده بوش روخیلی میدوستم
خداجونم عاشقتم
مرسی رها جونم تموم شد حتما میزارم عکسشو نرخ خیاطیها خیلی رفته بالا لباس اماده بیشتر میصرفه ولی من بس چاق شدم لباس خوبی گیرم نمیاد که بدرد دامادی داداشم بخوره تهران هم 1ماه پیش رفتم وقت نشد بخرم
فرنازی خیلی خوبه که خیاطی بلدی من همیشه دوتست داشتم یه شبه تمام فوت و فنهای خیاطی بهم الهام میشد تا میتونستم واس خودم لباسای اجق وجق بدوزم و حال کنم ولی خب یاد گرفتنش پروسه طولانی داره که منم حوصله اش رو ندارم اما اونقدر از خیاطی یوفم که اگه درز لباسام بازشه شوهری میدوزه!!!!!!!!!!!!!
سلام خوشگل موشگلا من هر روز قبل از رفتن به سر کار کرم ضدآفتاب دور چشم آردن میزنم + ضدآفتاب الارو رنگی ...گاهی کرم پودر میزنم بعضی وقتا عشقم میکشه موس بورژوا میزنم تو محیط کار یواشکی پشت کامپیوتر ضد آفتابم رو تجدید میکنم گاهی حوصله ندارم نمیکنم ...سایه ابرو اتود میزنم سرمه آرکانسیل ازپرنیان خریدم 28 تومن خیلی خوبه چشممو اذیت نمیکنه زیر چشم نمیریزه انواع رژ لب و مداد لب رو هم دارم هر روز از هر کدوم که عشقم بکشه میزنم و میرم سر کار ....ظهر ها که میام صورتمو با ژل شستشوی صورت سینره میشورم و میزارم پوستم یه کم نفس بکشه شبها ضد لک سینره و ضدچروک سینره و کرم دور چشم دوفاز رویتالیفت اورآل میزنم دستامو مرطوب کننده های مختلف از ایرانی بگیر تا خارجی استفاده کردم از همه بهتر کمیل بود...موهامو از بس رنگ زدم سفید شده به همه دخترای گل توصیه میکنم اصلا رنگ نکنید حیفه وقتی ریشه موها سفید میشه گاهی خودم ریشه گیری میکنم گاهی میرم آرایشگاه رنگ مو هم فقط خارجی اورآل و الان مدتیه بس میزنم راضیم .... شامپو هم فقط قرمز اورآل عاشقشم و دیگه احتیاج به نرم کننده نداره خدارو شکر ریزش مو ندارم یعنی خیلی کم و با این شامپو کمترم شده. لوازم آرایش تا دلتون بخواد دارم شاید 100 تا رژ لب سعی میکنم خارجی بگیرم و اگه بودجه کفاف نده لااقل کره ای میگیرم . مهدیه جون دیگه چی بنویسم که راضی بشی؟ دیروز هم رفتم یزد فهمیدم بازار قدیم طلافروشها اسمش بازار خان هست و علاوه بر طلا کلی هم ترمه فروشی داشت منم حدود 12 میلیون طلا خریدم 12 تا النگوی ریز برای خودم (مثل لولیها) 9 میلیون یه تک پوش برای دخترم دو میلیون و یه انگشتر برای خودم 1 میلیون امشب هم دارم میرم مشهد تا سه شنبه آینده نیستم دلتنگ من نشید در فراغ من اشک نریزید من خواهم آمد و دوباره با شماها چت خواهم کرد.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مرسی پروین جون از توصیف کاملت اما چرا ضد لک میزنی؟؟ مشهد واس ما هم دعا کن و خوش بگذره! در کل از توصیفات کاملت همیشه حال میکنم