2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53970 بازدید | 3664 پست
سلام به همه اینترنتم قطع شد نتونستم چند روزی بیام مرسی مهدیه جون .مرسی طناز جون مهدیه جون منم به شما تبریک میگم ایشاالله دکترا هم میگیری من که 17سالگی ازدواج کردم دانشگاه هم قبول شدم نرفتم حالا یه موقعهای یه سرم میزنه برم شوهرم میگه ول کن دیگه به خدا مهدیه جون داداش من اصلا نخوند رفت امتحان داد بخاطر خانمش ثبت نام کرد رفت امتحان داد دانشگاه ازاد قبول شده ولی بازم چشم الان رفته تهران اومد ازش میپرسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طناز جون کار کوتاهیش رو خواهرش انجام میده.حقیقتش ندیدم ،چی بگم!اما شنیدم خوبه.من فقط آرایش سر و صورت که کار زهره است رو دیدم که اون حرف نداره
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
طناز جان طی تحقیقاتی که بعمل آوردم لوازم آرایشی مرسده تو خ شفا کرمان کنار کبابی گل سنگ همه محصولات دبورا رو داره به جز اون کرم پودری که من میخوام رژهاش هم بین 25-30 تومن هم مات داره هم براق برو بخر حالشو ببر.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
درسا جون از طرف ما به زن داداشت پیشاپیش خوش آمد بگو طبیعیه که اینجا یه شهری هست که از اصفهان کوچیکتره و امکاناتش کمتره ولی خب نسبت به شهرهای مشابه خودش خیلی خوبه و هوای تمیزی داره باشگاهاش هم خوبن خونه هم بستگی به خودشون داره که کجا بخوان خونه بگیرن ، ولی در کل خونه ها اکثرا ویلایی ساخته شده مردم خیلی خونگرم و مهربونی داره امیدوارم که تو سیرجان حساب بهشون خوش بگذره
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
واااااای پروین جون مرسی عزیززززززززززززم بیا ببوسمت اطلاعات کرمان شماره مرسده رو نداشت مونده بودم که چطوری ادرسش رو گیر بیارم قربون u
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.