درساجون زنداداشت بچه داره؟ قصدم فضولی نیست منظورم اینه که وقتی شوشو سرکاره تنهاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی اصلآ ناراحتی نداره ما سیرجانیها اینقدر خونگرمیم که راحت میتونیم باهمه ارتباط برقرار کنیم ههههههه بگو بیاد با بچه های تاپیک ما دوست بشه تا کامل راهنماییش کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بچها ببخشید یادم رفت بیام بهتون بگم ارشاد جلوشون رو گرفته تو کارگاه خیاطی گذاشتن فقطم دیروز بود من رفتم یه مانتو نخی قیمت زده بود 185هزار تومن این ارزونشون بود بقیه همه بالا 250بود افتضاح نمیدونم کی میاد از اینا خرید میکنه
سلام بچه ها من یه چند وقتیه بخاطر پایان نامه و البته سریال دیدن سرم شلوغه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! افتتاحیه جام جهانی رو دیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااااااااااااااااااااااااااااااوه!!!!!!چیه این جنیفر لوپز!چه اندامی داره!!!!!!!!!!!!
فردا دارم میام سیرجان دنبال خونه برا کرایه دوماه دیگه عروسیمه ماه پیش اومدیم و اصلا خونه خوبی پیدا نکردیم آپارتمان خیلی کم هست تو شهر شما... کرایه ها هم خیلییییی بالاس...... کمککککککککککک