2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

481 بازدید | 37 پست

هرچند مرتبه میخونید،حتی یک مرتبه در پستها اعلام کنید.

🌷الهی هرکس در این تاپیک شرکت می کنه خداوند زندگیش رو سراسر خیر و برکت کنه و هرگونه شر و بلا و آسیبی رو از زندگیش دفع بشه و از هرگونه شر و بلا و آسیب و تقلیل و خسرانی خداوند حفظش کنه

🌷الهی هرکس در این تاپیک شرکت می کنه به آرزوهای دلش برسه بسیااااار متعالی تر،کاملتر قشنگتر و شیرین تر از تصوراتش و غرق شادی و ذوق و شوق لبریز و رضایتی از ته دل بشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@mtata  

@سرو،محمد  

@زیبایعجیر  

@کاربریپاکشده  

@جیگرطلاشم  

لطفا خیلییییییی دعام کنید به آرزوهام برسم،مشکلات و ناراحتی ها و مسائل ناخوشایند زندگیم حل بشه و به دلخواهم برسم😭😭😭😭😭🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

@یاسینازی  

@دخترخندان۱۳۷۱  

سه بار ميخونم .... 

حالا ختم اين سوره تعداد مشخصي داره؟

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
@mtata     @سرو،محمد     @زیبایعجیر     @کاربریپاکشده   ...

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم یا مهدی ادرکنی 💚🙏🙏🙏💚🙏🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

5تا

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰