2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین انشاءالله همه حاجت روا بشن برادر منم کامل خوب خوب وسلامتیش بدست بیار    دوتا میخ ...

حمد شفاست عزیزم اگه بدونی خدا چقدر آثارخیر و برکات از خوندن این سوره نصیب آدم می کنه،هر نیتی داری به اون نیت بخون،این سوره رو هر روز اگر بخونی خیلییی ازش آثار مثبت میبینی،منم دعا کن مهربون.

یا حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 🌹 مادری کن در حق این عزیز و برادرش و دعا کن براشون مادرانه آنچنان که تو مهربونی...

من رو ببخش یا حضرت زهرا سلام الله علیها و کمک من هم کن ،واسطه ی من پیش خدا بشو تا من رو به خیر و درست کنه و وجودم و زندگیم رو خالی از شر و بدی کنه و وجود و زندگی ام رو سراسر خیر و خوبی کنه.بتونم به دیگران با دلم،اعمالم دعاهام خیر برسونم،لایق باشم.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خوندم الهي كه حاجت روا بشي🙏🏻🌷

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
حمد شفاست عزیزم اگه بدونی خدا چقدر آثارخیر و برکات از خوندن این سوره نصیب آدم می کنه،هر نیتی داری به ...

خیر ببینی عزیز دلم ممنون الهی آمین انشاءالله حاجت روا بشین 💚🙏💚🙏💚🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

@من_بزودی_مادر_میشوم  

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
من ۷ تا میخونم  توروخدا ی صلوات بفرستید برام ♥️💋

الهی خدا دستگیر هممون باشه،الهی از هر درخواست و دعات دنیایی خیر و عنایت خدا نصیبت بشه.

الهم صلی علی محمد و آل محمد 💓

خدایا لیاقت عشق و محبت به خلق برگزیده ات و متقابلا لیاقت محبت و عنایت خلق برگزیده ات رو به ما عطا کن.💓🌹

۵تا خوندم برات 

یه دعایی برام بکن  

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

@mtata     @سرو،محمد     @زیبایعجیر     @کاربریپاکشده   ...

عزیزم❤ 

۱۴تا سوره حمد به نیت حاجتروایی شما

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
۵تا خوندم برات  یه دعایی برام بکن    

تو خیلی لطف کردی عزیزم،الهی خداوند مهربون و الرحم الراحمین اجرت رو بده،بسیااااار...

خدای بخشنده و مهربان،خداوند کریم،خداوند حافظ کمکت کنه و یاریگر زندگیت باشه و هر آنچه آرزوش رو داری و همچنین هر آنچه شاید توی خواسته هات و تصورت نباشه اما برای زندگیت بسیار نیازه به بهترین و متعالی ترین و خوبترین حالت نصیبت کنه بسسیااار بهتر از تصورت من و شما.

@mtata     @سرو،محمد     @زیبایعجیر     @کاربریپاکشده   ...

۱۴ بار میخونم امیدوارم بهترینا وارد زندگیت بشه امیدوارم هرانچه خیر و شادی و برکت هست وارد زندگیت بشه 

موقع دعا مثبت دعا کن خواسته های مثبتت بگو و از منفی ها گله نکن حتی توذهنت به جاش اون مثبتی ک به جای بدی میخوای رو همیشه بگو

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت