2777
2789

کدوم برم به نظرتون؟

از یه طرف میگم برم حسابداری چون زودتر فارغ التحصیل میشم و میتونم برم سرکار چون دو ترم خوندم

از طرفی هم میگم اوندوتا اینجور که شنیدم میگن با روانشناسی میشه مهاجرت کرد و حقوق درآمدش خوبه  نمی‌دونم چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق ک بعد لیسانس باید دوباره بخونی واسه امتحان وکالت ا ون از کل لیسانس سخت‌تری. اگه قصدمهاجرت داری روانشناسی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

روانشناسی رو اگه اولویتتون کمک به بقیست برید اگه اولویتتون چیزای دیگست نه به نظرم

خودم دانشجوی روانشناسیم و نظرم اینه

کلااا توی این موارد علاقه مهمه چون اگه ادم علاقه داشته باشه به رشته ای حاضره براش زحمت بکشه

حسابداری بازار کارش خوبه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

روانشناسی اصلا نرو لا گزینه آخرت باشه اینجا هیچ درآمدی نداره 

برای مهاجرت هم کلا رشته های انسانی بدرد مهاجرت نمیخورن خیلی 

اگه میخوای اینجا بمونی و کار کنی حقوق از حسابداری هم خبر ندارم 

یه جنوبی عاشق شمال

من حسابداری انتخاب کردم.

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
میگن روانشناسی بالینی بهتره درسته؟

راستش به نظرم بازم بستگی به علاقه داره

یکی روانشناسی بالینی میخونه ولی نمیتونه توش‌موفق بشه

یکی دیگه روانشناسی صنعتی سازمانی میخونه و میتونه موفق بشه..

علاقه و تلاشش مهمه و این که هر کدوم از گرایش ها بازار کار مخصوص خودشونو دارن که بستگی داره ادم ببینه مثلا به بازار کار کدومشون علاقه ی بیشتری داره

کارشناسی هم گرایش نداره از ارشد شروع میشه