2777
2789

چند روز پیش الکی الکی اینقد شاد بودم..‌همش در حال قر دادن😁 

اما الان دوروزه حس عجیبی دارم ناراحت و بی تفاوتم چیزی خوشحالم نمیکنه حتی اگه الان بگن زندگیت تموم شده خیلی بی تفاوتم بهش...چیزی برای از دست دادن ندارم...

از صبح اینجوریم هزار بار شیطون رو لعنت کردم ولی باز...😒

راه حلی دارید خواهرا؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطح انرژی ادما تو روزای مختلف متغیره کاملا طبیعیه . و تو وقتی به ارامش و تعادل میرسی که یاد بگیری خودتو تو روز بشناسی بدونی رو کدوم مودی و نسبت به اون خودتو متعادل کنی . خیلی اگر شاد بودی سعی کنی منطق و ارامش اضافه کنی ک کار هیجانی و جو گیرانه نکنی 

خیلی اگر مودت پاییت بود شادی اضافه کنی و با هرچیزی ک بلدی و خودتو میشناسی بیاریش بالا 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
اگه شدید باشه میشه اختلال شخصیت مرزی اگه کم که نرماله

اختلال مرزی روزانه نیست . یجورایی لحظه ایه کاملا متفاوته

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
سطح انرژی ادما تو روزای مختلف متغیره کاملا طبیعیه . و تو وقتی به ارامش و تعادل میرسی که یاد بگیری خو ...

چه جالب بله دوستم درسته

الان خرید حالمو خوب میکنه اما دارم برای آزمونی درس میخونم و نمیتونم برم...

چه جالب بله دوستم درسته الان خرید حالمو خوب میکنه اما دارم برای آزمونی درس میخونم و نمیتونم برم...

یکم چیز محرک بخور مثل قهوه ، مثل ادویه های تند تر ، یا پیاده روی و دوش  درست میکنه😻