2777
2789
میدونم برای منم اومده .منظورم اینه هنوز تجدید نظر نرفته ؟

اها نه گلم . خدانکنه اعتراض کنه من که دق میکنم 😭😭

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها نه گلم . خدانکنه اعتراض کنه من که دق میکنم 😭😭

دوراز جون .من که نابود شدم انقدر فکرو خیال کردم تازه یخورده به خودم اومدم .استرس و بیخوابی داشتم بدون قرص خوابم نمیبرد .انشاالله که نزنه .الان چند روزه شما چند سالته

دوراز جون .من که نابود شدم انقدر فکرو خیال کردم تازه یخورده به خودم اومدم .استرس و بیخوابی داشتم بدو ...

ممنون گلم 😘الهی عزیزم میفهمم 😔ان شاء الله زودی تموم بشه 🙂10 روز گذشته. من 35

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
انشاالله زودتر راحت شیم منم ۲۸

ان شاءالله 😍😍

وا چقدر طولانی مگه چخبره

کار دادگاه همینه  مخصوصا داناد ادم اشغالی باشه .

۷ سال و ۸ سال هم دیدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .