2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 88932 بازدید | 876 پست
سلام منا جان خوبی عزیزم؟ با امیر صحبت کردی درباره ازدواجش با طناز؟حقیقت داشت؟ چی گفت؟

شما فکر می‌کنید 

امیر . طناز . این همه اسم و آدرس درست و جزئیات میده نمی‌ترسه شناسایی بشه ؟ 

نه نمی ترسه . چون داستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری میگی آزادهستیم انگارماازتوزندان داریم باشماچت میکنیم هرکی آزادی روتویچیزی میدونه اینک بعدازدوا ...

همه ی ما دردهایی داریم، و گاهی پیش میاد که دردهای بقیه به نظرمون لوس و مسخره و خنده داره ولی واقعیت اینه درد هر کسی برای خودش هویت داره و تحملش با توجه به شخصیت و فراز و فرودهای زندگیش براش سخته، امیدوارم شما دردهای خارج از تاب و تحملتون هیچ موقع سمتتون نیان

سلام عزیزم مونا جان خوبی ان شاءالله؟  خبری نشد گلی؟ ازدواج کرد؟ هروقت اینجا بیام بهت سرمیزنم

سلام عزیزم، ممنون که به یادمی،خبری نیست، اطلاعی ندارم ازشون دیگه 

سلام عزیزم خوبی لطفا یه خبری از خودت بهمون بده

سلام عزیزم، خبر خاصی نیست، این روزها چون داروهامو منظم می خورم و غذا و خوابمو رعایت می کنم کمتر بهم می ریزم و خیلی احساساتی برای نوشتن خاطره های قبلی هم ندارم

شما فکر می‌کنید  امیر . طناز . این همه اسم و آدرس درست و جزئیات میده نمی‌ترسه شناسایی بشه ؟&nb ...

سلام نازلی جان، ممنون که کامنت گذاشتی برام و نظرتو گفتی، اسم ها که حتما می دونی خودت واقعی نیستن، بعضا اطلاعات دیگه ای هم دست کاری کردم و گذاشتم وگرنه شیراز خیلی کوچیکه، تقریبا همه همدیگه رو میشناسن از طریقی

برای بقیه کامنت هات هم جوابی ندارم جز اینکه امیدوارم هیچ روزی به دردی مبتلا نشین که برای خیلی ها درد قابل فهمی نیست، هرچند هر دردی برای هر کسی منحصر بفرده و در اون درد تنهاست

حس می کنم دارم رمانهای فهیمه رحیمی رو می خونم، قلمش خیلی شبیه رمانهای زرد دهه شصته. اگه هم راست باش ...

متاسفم که داستان زندگیم فاخر نیست و شما رو یاده رمان های فهیمه رحیمی میندازه، راستش خودمم انتظارم از زندگیم چیز بهتر و فاخرتری بود