2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 88942 بازدید | 876 پست
سلام داستانتوخوندم مگه چندبار میخوای زندگی کنی به ندای قلبت گوش کن 

ندای قلبم میگه هر تصمیمی بگیرم تاوانش خیلی سخته، ازدواج من فامیلی بوده، تبعات بعد از جدایی با وجود فامیل بودن و بچه داشتن خیلی زیاده، اینکه بعدش با امیر باشم خیلی بار زیادی به همه ی بازمانده های زندگیم مثل همسرم، دخترم، مادرم وارد می کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونیدچیه اتفاقابنظرمن بعضی جاهاش راسته اونجا که قبلا عاشق یکی دیگه بوده وبعد باهاش کات کرده ولی بی ...

خاطره ها اتفاق های روز بودم برای همین بادم بود، خاطره هایی که ازشون گذشته خیلی معدود بتونم با جزییات یادآوری کنم اصلا، شما خواب نمی بینین در مورد نگرانی هاتون؟ در مورد سبک زندگی و تفکر من و همسرم هم اینجا صحبت نکنم بهتره ولی ما انسان های آزادی هستیم در عین تعهدمون به هم

سلام منا جان خوبی عزیزم؟ با امیر صحبت کردی درباره ازدواجش با طناز؟حقیقت داشت؟ چی گفت؟

باهاش صحبت نکردم، اگر بهش پیام بدم بپرسم که می دونم ادامه ی مکالممون چیزی نیست که دوست داشتم باشم تو موقعیتش قرار بگیرم

دیگه چیزی نگفتی مونا  هرروز میام ببینم چیزی نوشتی یانه

ممنونم که سر میزنی اینجا، اتفاق خلصی نیفتاده که بگم و هم اینکه داروهامو عوض کردم و مشغول بی خوابی و پرخوابی و عادت کردن بهشونم

خاطره ها اتفاق های روز بودم برای همین بادم بود، خاطره هایی که ازشون گذشته خیلی معدود بتونم با جزییات ...

یجوری میگی آزادهستیم انگارماازتوزندان داریم باشماچت میکنیم هرکی آزادی روتویچیزی میدونه اینک بعدازدواجت رابطه دوستی بانامحرم داشته باشی اسمش ازادیه؟کی گفته خیانت فقط رابطه جنسیه؟آره ماهم خواب می‌بینیم اتفاقازیادهم میبینیم ولی بهشون بال وپرنمیدیم.خیلی ازانسانهاعاشق میشن وقتی کات کردن توقلبشون میمونه ولی ازاین اداواصولادرنمیارن قضیه رو طوری بزرگ جلوه میدی انگارچیشده یه عده هم همش پیگیر.

_ تعلیق _

سلام عزیزم مونا جان خوبی ان شاءالله؟ 

خبری نشد گلی؟ ازدواج کرد؟ هروقت اینجا بیام بهت سرمیزنم

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂 
شما بگین دوس دارین اسمش چی باشه؟  

آخه این رابطه های سه نفره و عشق های مثلثی اکثرا برا فیلمای ترکیه و رمان های ایرانیه 

لطفا قطع رابطه کرده و با همسر خود زندگی شیرینی بسازید 

اگر نمی‌توانید خب از همسرتان طلاق بگیرید و به عشق تان با آقای امیر رسمیت بدهید 

با تشکر 

لطفا کتاب سه دقیقه در قیامت هم بخونید . 

یجوری میگی آزادهستیم انگارماازتوزندان داریم باشماچت میکنیم هرکی آزادی روتویچیزی میدونه اینک بعدازدوا ...

مرحبا ... 

من مطمئنم که استارتر نمیدونه همه اینا حق الناس و تو عالم برزخ چی بهش خواهد گذشت 

خاطره ها اتفاق های روز بودم برای همین بادم بود، خاطره هایی که ازشون گذشته خیلی معدود بتونم با جزییات ...

عزیزم اینکه شما با یکی زندگی کنی و فکر و ذکر یکی دیگه باشه این تعهد نیست 

لطفا آزادی و تعهد رو بد معنی نکن . 

بقیه رمان رو بذار ولی خیلی مستقیم بگو که نویسندگی میکنی خانومای سایت هم کمک می‌کنند