2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89275 بازدید | 876 پست

این لپ تاب رو می شناختم، چقدر باهاش فیلم دیده بودیم با هم، پرسید حالم چطوره، گفتم معلوم نیست یعنی

لپ تابش رو روشن کرد صدای یه آهنگ اومد ، لبخندم بزرگتر شد، این بازی مخصوص دوتایی مون بود اون موقع ها

یه آهنگ از یه فیلم بذاریم، اون یکی حدس بزنه این آهنگ داره روی چه صحنه ای پخش میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا اینکه یه دشته یا یه کویر، یکی خوشحاله یا ناراحته، صحنه ی دیدن دوتا عاشقه، صحنه ی انتقامه با جزییات، این بازی رو خودمون درست کرده بودیم اون موقع ها، 

چند بار بازی کردیم همون جا در حالی که من عین زن زائو توی تختم دراز کشیده بودم ، حالم بهتر شده بود، نمی دونم اثر سرم و ضدتهوع بود یا اثر این خنده و بازی که امیر آورده بود، فقط اسم یه فایل از فیلم ها رو دیذم که هنوز عوض نکرده بود، nafasam movie  این فیلم هایی بود که من دوس داشتم ، نگاش کردم، چقدر برام آشنا بود ، انگار یه تیکه از وجودم

لب تاپ رو بست، گفت دیگه بسه، پاشو حاضر شو که من و اصلان و بقیه داریم از گرسنگی میمیریم، بیا پایین

اومدم لیوان آب رو بردارم، از دستم گرفت، گفت تا جایی که یادمه تو این وضعیت آب حالتو بدتر می کرد

پاشو حاضر شو، می خوام شیکان پیکان ببینمت پایین

من مرض داشتم، من عقل نداشتم، اصلان هیچ موقع حتی کوچک ترین جمله دستوری به من نگفته بود، می گفت دلم نمیاد بخوام اذیتت کنم، ولی من این امر کردنای به شوخی و جدی امیر رو بیشتر دوس داشتم، 

پاشدم آماده شدم برم پایین، سرم گیج می رفت، موهامو گوجه کردم روی  سرم که نامرتبیش به چشم نیاد، یکم کرم و رژلب زدم، با سرگیجه اومدم از پله ها بیام پایین که دیدم خدایااا اینجا چه خبره، یه هفته قبل از تولدم برام تولد گرفته بود اصلان، تولدم انقدر خاطره ی خوبیه برام که حاضر نیستم حتی یادآوریش کنم چه توی ذهنم چه اینجا ، می ترسم برام تکراری بشه، به حای اندوخته ی روزهای طاقت فرسا نگهش داشتم.

مثلا اینکه یه دشته یا یه کویر، یکی خوشحاله یا ناراحته، صحنه ی دیدن دوتا عاشقه، صحنه ی انتقامه با جزی ...

سلام. خوبی مونا جان

برام جالبه..یعنی اصلان براش مهم نبود که امیر بیاد توی اون وضعیت ،توی اتاق خواب با لباس خواب براتون سرم وصل کنه؟

اونم تنها بدون اصلان؟

سلام. خوبی مونا جان برام جالبه..یعنی اصلان براش مهم نبود که امیر بیاد توی اون وضعیت ،توی اتاق خواب ...

سلام عزیزم، سرم رو همیشه اصلان برام وصل می کنه، پیرهن خوابم آستین حلقه ای بود، از لباس های عادیم پوشیده تر بود، ولی کلا از تنها بودن با دوستام هیچ موقع اذیت نشده

سلام، سرم رو همیشه اصلان برام وصل می کنه، پیرهن خوابم آستین حلقه ای بود، از لباس های عادیم پوشیده تر ...

پس بگو

واسه همینه که امیر زیادی احساس راحتی میکرد و نگران چیزی نبود😅

پس بگو واسه همینه که امیر زیادی احساس راحتی میکرد و نگران چیزی نبود😅

اصلان عین یه فرشته است،  واقعا همسر بی نظیریه انقدر که به من اعتماد داره گاهی شرمنده میشم

اصلان عین یه فرشته است،  واقعا همسر بی نظیریه انقدر که به من اعتماد داره گاهی شرمنده میشم

ان شاءلله که همیشه در محضر همسرتون سربلند باشی.

چون همیشه سعی کردی که به عنوان یک همسر و یک مادر پاک بمونی

پس بگو واسه همینه که امیر زیادی احساس راحتی میکرد و نگران چیزی نبود😅

یه چیزی براتون تعریف کنم 

راجب همین راحتی شیرازیا

من تازه ازدواج کرده بودم شهر شیراز یه روز رفتیم خونه ی دوستای همسرم همسرم گفت حجاب نمیخواد دوستام عییین خودم هستنمن اینجوری شدم  

بعد خیلی راحت با هم دست میدادند زنو مرداشون

یه بارم اینجا گفتم موقع زایمان داخل اتاقم فقط یه دونه زن بود همه مرد لای پامو تمیز میکردن با هام حرف میزدن که اروم بشم 

همه گفتن داری دروغ میگی منم با خودم فکر کردم یعنی چیز تعجب اوریه یا چیزیه که من دروغ بگم

بعد فهمیدم شهرای دیگه فکر کنم اینطور نباشن

یه چیزی براتون تعریف کنم  راجب همین راحتی شیرازیا من تازه ازدواج کرده بودم شهر شیراز یه روز ر ...

میدونی چیه چون ماتو یک کشور اسلامی زندگی میکنیم ودینمون هم که میدونی روی بحث محرم ونامحرم حساسه دیدن عورت زن برای مردحرامه وهمچنین زن به مردبجزمواقع ضروری.اینکه یه زن یه مردغریبه رو دوست خودش بدونه تودین ما اصلا درست نیس.وایناتوروابط ماایرانیاخیلی تاثیرگذاشته.البته با خانم موناوکسایی که به اینجورچیزااعتقادندارن کاری ندارم وقصدتوهینم ندارم وانتظارشنیدن توهین نسبت به حرفامم ندارم چون هرکس خودش راهشوانتخاب میکنه یکی مقیده.یکی مقیدنیس.البته من دوستانی دارم که روابطشون بامرداآزاده تقریبا البته روابط خانم موناودوستاشون بیشتربه سبک اروپاییه

من سال ها شیراز زندگی کردم ، اصالتا برای یکی از شهرستان های استان فارسم که اگر ناراحت نمیشید نمی تون ...

من خودمم با اینکه اصالتا آبادانی هستیم‌ متولد شیرازم . بزرگ شده ی آبادان و در حال حاضر ساکن اهواز