2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89261 بازدید | 876 پست
من خودمم با اینکه اصالتا آبادانی هستیم‌ متولد شیرازم . بزرگ شده ی آبادان و در حال حاضر ساکن اهواز

چه باحال، منم چندتا دوست دارم ساکن آبادانن ولی اصالتا دووانی هستن

یه چیزی براتون تعریف کنم  راجب همین راحتی شیرازیا من تازه ازدواج کرده بودم شهر شیراز یه روز ر ...

😱😱😱😱

برا ما فقط دکتر بیهوشی اکثرا مرد هس اونم شااااید 

بقیه همه خانوم هستن 

کلا بخش زنان زن

بخش مردان مرد فقط

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اینکه یه دشته یا یه کویر، یکی خوشحاله یا ناراحته، صحنه ی دیدن دوتا عاشقه، صحنه ی انتقامه با جزی ...

میشه تعریف کنی لطفا خاطره تولدتونو؟🥺♥️

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
مونااااا خیلی خوشحالتم که از امیر خبر نداری و برگشتی داخل وجود اصلان  ایول بهت عزیزم تو دیگه ر ...

نه خبر ندارم ازش، بهم خیلیم سخت نمی گذره، همین که منتظر دیدنش نیستم خیلی خوبه خودش، اصلانم رفته سفر با اینکه دلم خیلی براش تنگ میشه، حتی بهش گفتم تو که توی شهر نیستی فک می کنم من اینجا غریبم، ولی احساس می کنم بعد از مدت ها آزاد شدم

یه چیزی براتون تعریف کنم  راجب همین راحتی شیرازیا من تازه ازدواج کرده بودم شهر شیراز یه روز ر ...

من به دوستای پسر نزدیکم حتی دست نمیدم، فرقی نمی کنه کجا باشه بغلشون می کنم موقع احوالپرسی، برامون چیز عادیه

😱😱😱😱 برا ما فقط دکتر بیهوشی اکثرا مرد هس اونم شااااید  بقیه همه خانوم هستن  کلا بخش ...

من با اینکه کلی اتاق عمل رفتم ، همیشه دکتر بیهوشی هام خانم بودن، جراح و دستیارها اکثرا آقا