2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89325 بازدید | 876 پست
به احوال پرسی گذشت و‌ کارهای شرکت. بهم پیام داد هدیه رو دوسش داری؟ نوشتم دوست دارم یکم گذشت ...

دوست دارم رو سهوا نوشتی ؟؟؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سهوا نوشتم ولی قبل از فرستادن متوجه شدم ولی درستش نکردم

از صداقتت خوشم میاد 👌👌👌

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
به احوال پرسی گذشت و‌ کارهای شرکت. بهم پیام داد هدیه رو دوسش داری؟ نوشتم دوست دارم یکم گذشت ...

خودتو بذار جای همسرت اگه ببینی باکسی اینطوری صحبت میکنه چه حالی میشی؟ صادقانه بشین با خودت خلوت کن ببین اگه همسرت و دوس داری این یه بوم و دو هوایی و بذار کنار اینجوری ادامه بدی از بین میری دختر خوب 

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

کاش میتونستی فراموش کنی کاش خودتو میزاشتی جای همسرت  راهتو درست برو  همه چیز درست پیش م ...

نیلوجان تا امروز نتونستم در مورد علاقم به کسی نقش بازی کنم،حتی زمان ازدواجم با اصلان همه ی هجمه ها و توهین و دعواها رو قبول کردم برای اینکه اصلانو دوس داشتم

خودتو بذار جای همسرت اگه ببینی باکسی اینطوری صحبت میکنه چه حالی میشی؟ صادقانه بشین با خودت خلوت کن ب ...

اگر همچین پیامی از اصلان ببینم قلبم می شکنه، اونم حق داره قلبش بشکنه اگر دید، حق داره به چشم همسرش بی نظیر و بی رقیب باشه، همسرش فقط عاشق اون باشه،حق داره یه زن همراه و زنده دل داشته باشه ولی من این حق ها رو ازش دریغ کردم

اگر همچین پیامی از اصلان ببینم قلبم می شکنه، اونم حق داره قلبش بشکنه اگر دید، حق داره به چشم همسرش ب ...

کاش میتونستم کمکت کنم 

کاش میتونستم متوجت کنم 

میترسم اصلان بفهمه دوست من

از اینجا مونده بشی از اونجا رونده

یه یا فاطمه بگو یه یاعلی بگو 

بلند شو دیگه پیامش نده 

بچسب به اصلان 

برو موسیقی بچسب به دخترت

برقص 

ب و کلاس رقص 

الکی خوش باش

اینو بکن تو ذهنت که امیر هیچ کارته وهمه کارت و همه زندگیت اصلان