2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89386 بازدید | 876 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجیبه واقعا

من اصولا خیلی پیگیر ماجراهای بچه های سایت نمیشم

یکی از بچه ها بود ایشونم درگیر یه قضیه فوق احساسی بودن با یکی از همکاراشون

دقیقا جایی که منتظر بودیم تکلیفش مشخص بشه دیگه نیومدن ...یکسال بیشتر گذشته و من همچنان منتظرم خبری ازش بشه الانم نگران مونا جان هستم

بنظرم در حد یک خط حقمون بود که بدونیم در چه احوالن تو این چند روز...

امیدوارم خوش حال باشن

خانما از وقتی داستان آرزوی عروسک پارچه ای شروع شده استاتر این تاپیک نیس

طرز نوشتن هر دو تاپیک هم شبیه هم هس

استاتر اینجا میگه از اصفهان هس

استاتر اون تاپیک میگ  از شهرای اطراف تبریز

استاتر اون تاپیک می گفت شوهرم رو تعقیب می کردیم زنگ زدم گفت پنچر کردم بعد لاستیک متناسب با ماشینش نداشت لاستیک کوچیک انداخته بود لنگه ب لنگه بود فکر کنین لاستیک پراید رو ب شاسی بلند بیاندازی، بعد ی خانم گفت من اصفهان درست یه ماشین این مدلی دیدم 

نمی خوام قضاوت کنم ولی مشکوکه

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
خانما از وقتی داستان آرزوی عروسک پارچه ای شروع شده استاتر این تاپیک نیس طرز نوشتن هر دو تاپیک هم شب ...

عزیز دا راجب مونا جان نمیدونم 

اما

ارزوی عروسک پارچه اییی عیین داستان دوست منه باورت نمیشه کههمسری داشت عین مهربونیای همسر اسی میمرد برای خانوادش فقط خدا میدونه که داخل چند جمع خودم شنیدم که با حسرت راجب زندگیه دوستم حرف میزدن تا اینکه دست شوهر رو شد وای عین همسر اسی انقدر وقیح شد که من باورم نمیشد از مردی به اون با ادبی همچین گرگی در بیاد

خانما از وقتی داستان آرزوی عروسک پارچه ای شروع شده استاتر این تاپیک نیس طرز نوشتن هر دو تاپیک هم شب ...

اینجا گفته شیرازه 

بعدم راست یا دروغ رو نمی‌دونم ولی کجا طرز نوشتن مثل همه؟

خدایا خودمو بهت میسپارم
اینجا گفته شیرازه  بعدم راست یا دروغ رو نمی‌دونم ولی کجا طرز نوشتن مثل همه؟

اره راست میگی شیرازه من فکر میکردم اصفهانه

ولی جدا مشکوکه چرا نیس ؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اره راست میگی شیرازه من فکر میکردم اصفهانه ولی جدا مشکوکه چرا نیس ؟

کلا هر چی اینجا بخونی همینه صد در صد نیست که کسی هم نظر میده بنا رو می‌ذاره بر واقعیت 

خدایا خودمو بهت میسپارم