2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89275 بازدید | 876 پست
بحث رو ببر بسمت فقط  حسادت زنانه و توجه ای ک بهت میکنن بقیه نمیتونن تحمل کنن بهش این حسو بده ک ...

اصلا مدل صحبت هامون این جوری نیست که بتونم بهش اینا رو بگم، اصلا به حسادت و رقابت بقیه سعی کردیم توجه نکنیم و دامن نزنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مونا جان چرا نگرانی؟ حق با امیره، مگه بینتون اتفاقی افتاده؟ نه

پس جای نگرانی نیست. توی هر جمعی یه آدم احمق هست که شایعه بسازه.

اصلا خودت رو نباز و خیلی عادی باش. تصور کن به جای امیر راجع به تو و یکی دیگه از آقایون شرکت این حرف رو زدن، واقعا تصور کن ببین چه عکس العملی نشون میدادی، الانم همون کارو بکن

مونا جان چرا نگرانی؟ حق با امیره، مگه بینتون اتفاقی افتاده؟ نه پس جای نگرانی نیست. توی هر جمعی یه آ ...

بچه ها هم همینو بهم گفتن ، اگر اینجوری بود حتما با اصلان کلی در موردش شوخی می کردم ولی اینو نمی تونم

اصلا به همسرت چیزی نگو زندگی خودتو خراب نکن

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اگر نپرسه نمیگم ولی اگر پرسید میگم بهس

سبک نوشتنتون شبیه کاربر شیرین، سنگی بر گور خاطرات ،زیبا و دلنشین هست. بحث قرارداد رو که مطرح کردید به نظرم رسید که اون یه نقطه عطفی تو داستانتون میشه که یه جورایی تکلیفتون با ادمهای زندگیتون مشخص میشه که تصمیمتون برای ادامه راه باکدوم طرف خواهد بود ،که خب ظاهرا نیمه کاره رها شد و این قضیه شایعه پیش اومد بنظرم اگر واقعا تعهد و حرمت زندگی با ارزشتون با اصلان براتون‌مهمه میشه ازش بعنوان یه فرصت استفاده کرد و بهترین راه و بهانه برای دوری و فاصله گرفتن از امیر فراهم شده که بستگی داره چطور بخواهید ازش استفاده کنید. در مورد واگویی گذشته ها با همسرتون هم اصلا موافق نیستم چرا که اگر انتخابت همراهی با همسرتون هست پس گفتنش خراب میکنه و هیچ نفعی نخواهد داشت.خدا بهترین راه را پیش پاتون بگذاره انشالله🥰

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم، چقدر همه چیز قاطی شد ذهنتون مشغول شد

اما اصلا نترس شما که کاری نکردید از حرف و کارای دوتا شریک و دوست که فراتر نرفتید نگران نباش

بنظرم همون دختره از رو حسادت رفته یه چیزی بگه فکر نمیکنم همسرت متوجه گذشتتون شده باشه

بچه ها هم همینو بهم گفتن ، اگر اینجوری بود حتما با اصلان کلی در موردش شوخی می کردم ولی اینو نمی تونم

سعی کن بتونی. ببین  شوهرت کاملا تورو میشناسه به هرحال چند ساله باهات زندگی میکنه، الان تو ذهن خودش میتونه عکس العمل تورو پیش بینی کنه. اگه پیش بینی هاش اشتباه از آب دربیاد ممکنه رو این قضیه حساس بشه.