2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89261 بازدید | 876 پست
حرفت درسته، الان ولی قفلم و گیج

بخاطر اینکه اینجوری به قضیه نگاه میکنی که تو مقصری

دیدگاه رو عوض کن

فک کن این شایعه راجع ب تو و یکی دیگه از شرکا بود که هیچ حسی بهش نداشتی

چجوری عمل میکردی؟

همونجوری عمل کن 

همین !

الان اصلا وقت خوبی نیس که خودتو یا امیر رو متهم کنی یا بخوای زن خیلی راستگویی باشی 

وقتش نیس میفهمی 

الان وقت صداقت تو نیس

من اولین باره ک تاپیک شما رو میخونم ولی براساس این چیزایی ک نوشتین حدس می‌زنم ک شما مثل یه کوه هستین ک از بیرون قوی ولی از درون درحال منفجر شدن هستین و هرکاری میکنین ک منفجر نشین ولی الان حس میکنم ک خیلی دیگه از کنترل کردن خودتون خسته شدین .این منفجر شدن شما هم ب قیمت خیلی چیزا براتون تموم میشه واین براتون سختتره.خدابهتون کمک کنه اگ زندگیتونو دوس دارین براش بجنگین با اینکه میدونم دیگه جونی ندارین برای جنگیدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راست میگه دوستمون

فک‌ کن الان این شایعه راجع به شما و یکی دیگه به جز امیر بود شما چه برخوردی میکردین؟ الانم همونجوری برخورد کنید

قرار نیست فریب بدین خب اخه تو این ۴ سال که چیزی بینتون نبوده هرچی بوده تو گذشته بود 

من اولین باره ک تاپیک شما رو میخونم ولی براساس این چیزایی ک نوشتین حدس می‌زنم ک شما مثل یه کوه هستین ...

ممنون که خوندین،همینه که میگین ، انشالا که بتونم به یه آرامشی برسم 

توضیح گذشته هیچ فایده ای برات نداره

کوچکترین توضیحی

فقط همسرت رو خیلی خیلی حساس میکنه که هر لحظه ببینه نسبت ب امیر چ واکنشی داری

الان موقع توضیح نیس

بعدا خودت با امیر حرف بزن که بطور جدی ی جوری خاتمه بده قضیه رو تو نمیخواد کاری کنی

حتی اگه بگی خواستگارمم بوده همسرت حساس میشه

راست میگه دوستمون فک‌ کن الان این شایعه راجع به شما و یکی دیگه به جز امیر بود شما چه برخوردی میکردی ...

درست میگین، ولی دوس نداشتم که اصلا ذهن اصلان به این سمت بره، دوست نداشتم شاخک هاش تیز بشن به این موضوع

بحث رو ببر بسمت فقط  حسادت زنانه و توجه ای ک بهت میکنن بقیه نمیتونن تحمل کنن

بهش این حسو بده کهخوشبحالت  زنت انقدر همه چی تمومه ک دیگران دارن منفجر میشن و اینکه ما خیلی خوشبختیم ک دیگران حسرتمونو میخورند باید جوری رفتار کنیم ک حال همشونو بگیریم

چی بگم، فک می کنم همه ی این سال ها فریبش دادم. 

چرا ؟

آخه دختر تو چرا خودت ب خودت شک داری؟

هیچ فریبی نبوده 

تو فقط گذشته ات رو توضیح ندادی ک اینم دلیلی نداشته هیچ کس اینکارو نمیکنه وقتی متاهل میشه

متاسفانه رو این قضیه حساس شده و شما خیلی خیلی خیلی باید 

تو برخورد با امیر در حضور اصلان سنجیده عمل کنید کوچکترین برخورد شما باا امیر زیر ذره‌بین همسرتون هست

توضیح گذشته هیچ فایده ای برات نداره کوچکترین توضیحی فقط همسرت رو خیلی خیلی حساس میکنه که هر لحظه ب ...

می دونم درسته، جدیدا هم چند مورد پیش اومده، همسرم با اینکه فکر می کردم خیلی حساس نیست ولی به شوخی واکنش نشون میده،مثلا شوخی شوخی نمیذاره من برم اون خشکباری که همیشه  می رفتم چون مدیر اونجا خیلی سعی می کنه بهم احترام و توجه داشته باشه، بهش میگم به خاطر اینکه تو رو می شناسه است ولی بازم حسودی می کنه ، خیلی عجیب رفتارهای جدیدش