2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89175 بازدید | 876 پست
احساس می کنم رازم داره برملا میشه، همین ترسوندتم

اگر چیزی پریید همسرت راستشو بگو 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

آخه اینجام برات جای امنی نیس

می دونم، چند بار هر متن رو می خونم که مطمئن بشم هر اتفاق رو به اندازه کافی جابجا کردم که قابل تشخیص نباشه یا اسم ها رو واقعی ننوشته باشم، ولی نیاز دارم که بگم

به درمانگرم هم پیام دادم گفته عصر برم پیشش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش بپرسه ازم، کاش بگه که توضیح بدم

نترس مونا 

ب خودت بگو بهترین کارو تو هر لحظه و هر اتفاقی پیش بیاد انجام میدم.. تو کاری نکردی

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اون دختر خواهر شوهرت نیست

نه، ولی اصلا قضیه هدیه رو از طریق خواهرشوهرم فهمیدن

آخ خدا، اصلا حواسم نبود الان تو کل خانواده هم این شایعه حتما پخش شده از طریق خواهرشوهرم😭

نترس مونا  ب خودت بگو بهترین کارو تو هر لحظه و هر اتفاقی پیش بیاد انجام میدم.. تو کاری نکردی

انقدر تو ذهنم ازش ترسیدم این چند سال که احساس می کنم الان دارم بدبخت میشم

نه، ولی اصلا قضیه هدیه رو از طریق خواهرشوهرم فهمیدن آخ خدا، اصلا حواسم نبود الان تو کل خانواده هم ا ...

دارم فکر میکنم شاید اصلا خواهر شوهرت این دخترو جهت داده.. شاااید... مهم نیست ب این فکر می کنم بیشتر.. باید ی راهی باشه... فعلا ذهنتو درگیر نکن بیشتراز، این

انقدر تو ذهنم ازش ترسیدم این چند سال که احساس می کنم الان دارم بدبخت میشم

همه چی از ذهن شروع میشه... با خودت حرف بزن مدیریت کن ذهنتو.. مرتبش کن... 

و اینکه، اگر هر چیزی پیش بیاد ترس نداره... ما از پس هر ترس و اتفاقی موفق می شیم ی راه حل پیدا کنیم.. 

ترس بی معنیه.. گول ذهنتو نخور.. تو گولش بزن