ماهک__ مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1954 عنوان کراتین کردم میتونم شنیون انجام بدم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 6292 بازدید | 39 پست دوستان الان تقریبا یه ماهه کراتین کردماخر هفته هم عروسی داریممیتونم شنیون انجام بدم موهام خراب نمیشه؟بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نه🤕 1401/10/10 | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 22792 خب شنیون باز میخام انجام بدم بافت مشکلی نداره؟ اثر کراتین فقط با حرارت خیلی بالا از بین میره. به آرایشگر بگو خیلی ویو نکنه.در ضمن فر و کرلی خیلی روی موی کراتینه شده دووم نداره و ممکنه بعد از نیم ساعت باز شه.همون بافت از همه بهتره. فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
غریبه۱۳۹۷ عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 37 شنیونکارم عزیزم میشه انجام داد و اصلا ربطی نداره سلام عزیزم میشه بگید درآمد ی شنیونکار معمولی در ماه چقدره؟من تازه دارم یاد میگیرم میخاستم ببینم درآمدش چطوره ممنون میشم راهنمایی کنی
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8296 سلام عزیزم میشه بگید درآمد ی شنیونکار معمولی در ماه چقدره؟من تازه دارم یاد میگیرم میخاستم ببینم درآم ... سلام عزیزمدرامد متغیره بسته به شهر و منطقه یا اینکه خروجی کارتون حرفه ای باشه یا نه یا حتی مربی گری کنید بعدا یا نه کلا نمیشه گفت چقدر درآمد دارید چون به خیلی چیزا بستگی داره
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9800 سلام عزیزم خواستم بپرسم کراتین موهات خوب بود تایه سال صاف موند خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
ماهک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1954 سلام عزیزم خواستم بپرسم کراتین موهات خوب بود تایه سال صاف موند اره عزیزم صاف مونداما به شدت کم حجم شدن موهام
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9800 اره عزیزم صاف مونداما به شدت کم حجم شدن موهام خب چون بعد کراتین مو ریزش پیدامیکنه.گلم یه سوال دیگه شنیون بستی تافتم زدن خراب نشد صافی موهات بعد شنیون؟منم الان میخوام کراتین کنم دوهفته دیگه شنیون اما ترس دارم خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
ماهک__ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1954 خب چون بعد کراتین مو ریزش پیدامیکنه.گلم یه سوال دیگه شنیون بستی تافتم زدن خراب نشد صافی موهات بعد شن ... شنیون نکردماما بافت انجام دادماوکیم بود خراب نشد
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9800 شنیون نکردماما بافت انجام دادماوکیم بود خراب نشد ممنون عزیزم خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️