2777
2789
عنوان

فرهنگ سازی 🌹❤️

159 بازدید | 22 پست

خیلی وقته که بین ما خانوم های ایرانی و کل تو فرهنگ مون موی بدن زن نشون دهنده اهمیت ندادن به نظافت شخصیه در صورتیکه اصلا این طور نیست همون طور که مرد ها اگر دوست داشته باشن شیو میکنن و هیچ جلوه بدی نداره موهای بدنشون ،برای خانوم ها هم به همین شکله این موضوع با این که خیلی پیش پا افتاده هست اما تو ایران خیلی نمود بدی داره الان یه تاپیک در این مورد دیدم گفتم من هم تاپیک شو بزنم 🌹چند عکس هم میزارم از سلبریتی های معروف دنیا که قطعا اگر دلشون بخواد بهترین لیز و میتونن انجام بدن و خیلی کارها دیگه ...

درباره ی موی زیربغل و بیکینی هم نظر نیستم چون واقعا رو بهداشت اثر داره چ خانم چ اقا

ولی موی دست و پا و باقی جاها نزدنش رو بهداشت اثری نداره

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمتم گرم

من خیلی این مسائلو هم تو مجازی هم با اطرافیانم عنوان میکنم ولی فرهنگ متاسفانه زن ستیز ایرانی تحمل پذیرششو نداره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ما خانومیم با موهای رو پوستمون که خب خیلی وقتا ممکنه نتونیم همون لحظه که درمیان شیوشون کنیم ما دختربچه نیستیم و کسایی که معیاراشون دختر بچه طوره باید خودشون رو اصلاح کنن 

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

خب آدم چندشش میشه😐

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

زیر بغل دیگ واقعا ضروریه😐

ولی خودم بشخصه برا دستام هر وق حوصله داشتم مسزنم ی وقتایی هم تا چن ماه نمیزنم😑

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_

بنظرم بستگی به خود شخص داره که چطور بااین قصیه برخورد کنه

بعضیا خودشون یجوری درمورد موی بدنشون چندش وار حرف میزنن ک حس بدیم به طرف مقابل میدن

منکه اصلا برام مهم نیس، و نسبت به واکنش بقیه میگم که خودم باهاشون راحتم و دوستشون دارم

البته هروقت رو مود باشم شیو میکنم😁

درباره ی موی زیربغل و بیکینی هم نظر نیستم چون واقعا رو بهداشت اثر داره چ خانم چ اقا ولی موی دست و پ ...

من به خواست خودم مدت هاست زیر بغلم رو شیو نکردم عزیزم تقریبا روز در میون دوش میگیرم و واقعا هم بدنم تمیزه و نه دچار مریضی پوستی یا ... شدم و نه بدنم بوی بدی گرفته 🌹❤️🙏 در مورد بیکنی هم برای افراد متاهل و مجرد متفاوت هستش 

بنظرم بستگی به خود شخص داره که چطور بااین قصیه برخورد کنه بعضیا خودشون یجوری درمورد موی بدنشون چندش ...

دقیقا منم 🌹😁 من موی بدنم رو مثل موهای سرم میبینم آفریده خدایم و هیچ کس نباید به خودش اجازه توهین رو بده 

درسته اما موی زیربغل از واجباته خانم و‌اقا هم نداره

چون براحتی باعث‌میشه بدن بوی عرق بگیره کسیو ندیدم زیربغلش مو داشته باشه و‌بوی...نده

مخصوصا برای ما که حجاب داریم

ولی بقیه جاها اکیه دلبخواهی