خیلی وقته که بین ما خانوم های ایرانی و کل تو فرهنگ مون موی بدن زن نشون دهنده اهمیت ندادن به نظافت شخصیه در صورتیکه اصلا این طور نیست همون طور که مرد ها اگر دوست داشته باشن شیو میکنن و هیچ جلوه بدی نداره موهای بدنشون ،برای خانوم ها هم به همین شکله این موضوع با این که خیلی پیش پا افتاده هست اما تو ایران خیلی نمود بدی داره الان یه تاپیک در این مورد دیدم گفتم من هم تاپیک شو بزنم 🌹چند عکس هم میزارم از سلبریتی های معروف دنیا که قطعا اگر دلشون بخواد بهترین لیز و میتونن انجام بدن و خیلی کارها دیگه ...
دمتم گرم من خیلی این مسائلو هم تو مجازی هم با اطرافیانم عنوان میکنم ولی فرهنگ متاسفانه زن ستیز ایرا ...
ولی بیاین قبول کنیم تو ایران زنا بیشتر بر علیه زنا هستن متاسفانه ، اگر زن برای خودش ارزش بالای قائل باشه هیچ مردی اجازه توهین رو هم به خودش نمیده ، اما متاسفانه زنا خودشون شأن و شکوه مقام شوندرو پایین میارن
با احترام عزیزم ، بدن هر کس به خودش مربوطه و این شمایید که باید طرز فکر اشتباه تون رو اصلاح کنید تا ...
بدن هرکس برا خودش 😂 منم گفتم خود طرف
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم