2777
2789
عنوان

دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست
وضع خواهرت بهتر از منه چون شاغله

وضع توام از این لحاظ بهتره که شوهرت با بچه هات بد نیست براشون از لحاظ مالی کم نمیزاره اگه شوهر خواهر منم اینطوری بود شاید بچه هارو نمیگرفت و الان اوضاع زندگیش خیلی خیلی متفاوت تر بود

دختر خواهرمم از اول از پدرش متنفر بود آدم تعجب میکرد.. پدر بچه های خواهرم خیلی بی رحم بود تو خیابون ...

الان پدرشون یادشون نمیکنه؟زن گرفته؟نه این خرجشونو میده حالا من اونجا نیستم که چی میخورن قرار بوده پرستار بگیره ، هنوز که نگرفته براشون فعلا یواشکی میخوام برم مدرسه دخترمو ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پدرشون یادشون نمیکنه؟زن گرفته؟نه این خرجشونو میده حالا من اونجا نیستم که چی میخورن قرار بوده پر ...

زن نگرفته ولی با یه زن سن بالای پولدار عشق و حال میکنه نه به هیچ عنوان یادشون نمیکنه دوبار زنگ زد به پسر ۱۱ سالش که توله سگ چرا از پدرت یاد نمیکنی و لرزه به جونش انداخت خواهرمم فحش کشش کرد و اونم دیگه زنگ‌نزد الان فکر کنم ۳ساله خبر نگرفته خیلیم پولدارنا ولی همش ملک و املاکه خدا کنه بمیره یه چیزی دست بچه های خواهرمو بگیره نمیدونی خواهرم چقد از لحاظ مالی اذیته بچه هاشم پرتوقع هستن مثل تموم بچه های دوره زمونه... مث خواهرم بهت میگم گلم کاش بچه هاتو کامل از پدرشون نگیری وقتی حتی براشون پرستار گرفته پس دل نگران نباش 

الان پدرشون یادشون نمیکنه؟زن گرفته؟نه این خرجشونو میده حالا من اونجا نیستم که چی میخورن قرار بوده پر ...

حتما برو دخترتو ببین حرف های نا امید کننده نگو بهش براش یه چیز کوچیک بخر چندتا خوراکی و اینا مطمئن باش دلش باز میشه دوتای دیگه پسر هستن؟ 

زن نگرفته ولی با یه زن سن بالای پولدار عشق و حال میکنه نه به هیچ عنوان یادشون نمیکنه دوبار زنگ زد به ...

هنوز نگرفته پرستار ، فقط ادعا میکنه ...من بله هییییج پشتوانه ندارم که بخوام بچه بگیرم فقط باید با دوری بسوزم و بسازم 

هنوز نگرفته پرستار ، فقط ادعا میکنه ...من بله هییییج پشتوانه ندارم که بخوام بچه بگیرم فقط باید با دو ...

تو تا ابد مادرشونی عزیزم فقط دست سرنوشت یه مدت دوری بینتون میندازه قوی باش😘