2821
2789
عنوان

دعا نویس

82 بازدید | 6 پست

سلام دوستان توروخدا  اگه شماره دعا نویس خوب کار بلد بلدید بهم بدید من ۵ساله ازدواج کردم ولی شوهرم همش به حرف مادرش هرکاری میکنم اصلا درست نمیشه اگه مادرش بگه بمیر میمیره اصلا منو نمیبینه واقعا خسته شدم هرکی زندگیمو میبینه میگه شوهرتو حتما طلسم کردن چون دیگه خیلی غیر عادی .

لطفا دوستان هرکسی که اعتقاد نداره توهین یا مسخره ای نکنه من اعتقاد دارم اگه میتونید کمکم کنید ممنون میشم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
100%
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

من یه شخص رومیشناسم مادر پدرم خیلی بهش معتقدن ومیگن کارش خوبه منم اثراتش رو دیدم ولی خب من خودم اهل اینکار نیستم وتابحال ندیدمشون فقط وقتی میخان برن پیشش من براشون وقت میگیرم که برن تاحالابرا چندموردی که خودشون رفتن جواب داده زن داییمم بردن برا بارداریش اونم باردار شد اگه میخدای شمارش بذارگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شخص رومیشناسم مادر پدرم خیلی بهش معتقدن ومیگن کارش خوبه منم اثراتش رو دیدم ولی خب من خودم اهل ...

عزیزم اگه غیر حضوری انجام میده ممنون میشم شماره رو لطف کنید

پدر و مادرش (باید نباشن )ک شما نجات پیدا کنی !  پدر و مادرش  اگه از  خدا میترسیدن &n ...

من هرکاری میکنم که اونا دخالت نکنن اصلا متوجه نمیشن نظر من براشون مهم نیست فقط مهم اینه پسرشون کاری که اونا میگن انجام بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز