2777
2789
عنوان

دعا نویس

79 بازدید | 6 پست

سلام دوستان توروخدا  اگه شماره دعا نویس خوب کار بلد بلدید بهم بدید من ۵ساله ازدواج کردم ولی شوهرم همش به حرف مادرش هرکاری میکنم اصلا درست نمیشه اگه مادرش بگه بمیر میمیره اصلا منو نمیبینه واقعا خسته شدم هرکی زندگیمو میبینه میگه شوهرتو حتما طلسم کردن چون دیگه خیلی غیر عادی .

لطفا دوستان هرکسی که اعتقاد نداره توهین یا مسخره ای نکنه من اعتقاد دارم اگه میتونید کمکم کنید ممنون میشم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
100%
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

من یه شخص رومیشناسم مادر پدرم خیلی بهش معتقدن ومیگن کارش خوبه منم اثراتش رو دیدم ولی خب من خودم اهل اینکار نیستم وتابحال ندیدمشون فقط وقتی میخان برن پیشش من براشون وقت میگیرم که برن تاحالابرا چندموردی که خودشون رفتن جواب داده زن داییمم بردن برا بارداریش اونم باردار شد اگه میخدای شمارش بذارگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه شخص رومیشناسم مادر پدرم خیلی بهش معتقدن ومیگن کارش خوبه منم اثراتش رو دیدم ولی خب من خودم اهل ...

عزیزم اگه غیر حضوری انجام میده ممنون میشم شماره رو لطف کنید

پدر و مادرش (باید نباشن )ک شما نجات پیدا کنی !  پدر و مادرش  اگه از  خدا میترسیدن &n ...

من هرکاری میکنم که اونا دخالت نکنن اصلا متوجه نمیشن نظر من براشون مهم نیست فقط مهم اینه پسرشون کاری که اونا میگن انجام بده