2789
عنوان

خواب دیدم 😔

867 بازدید | 21 پست

خواب دیدم ی دختر جوون که عروسیشه و به نظرم آشنا میاد بهش قول خرید داده بودم ولی برای خرید حلقه قرار شد من حلقمو بدم بهش .

من حلقه خودم دادم که موقع دادن حلقه بهش نگین وسط،افتاد زمین تا برداشتم از رو زمین که بدم بهش بگم اینو با چسب بزن که وقتی داشتم میدیدم دختررو ناراحت بود . حالا جالبیش اینه ک اصلا شبیه حلقه ازدواج خودم نبود ‌.۷ ماه ازدواج کردم 

شوهرم منو بیدار کرد 

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صدقه بده خیره.شوهرت مجردی عاشق بوده؟

نه  یعنی نمیدونم  خودش ک میگه نه . حتی دوست دختر هم نداشته از ی خونواده سنتی وشلوغن . ب قول خودش میگه فامیلاشون فقط تو صف نونوایی دیدنش

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

البته رنگ نگین انگشتر و نوع طلا هم مهمه در تعبیر

سفید بود هردو. به نیت کمک داشتم حلقمو میدادم به دختره انگار وضع مالی خوبی نداش گفتم واس عروسی میدم بهش ولی نگینش،افتاد . خندیدم و گفتم خودمم موقع عروسی نگین شود شد درصو تی ک اصلا شبیه حلقه خودم نبود

سلام عزیزم من چند،سال پیش تو نی نی،سایت ی خواب تعبیر کردم بعد دیگه سایت نیومدم بعد چند وقت تعبیر شده بود و براش تاپیک زده بودن سرچ کن تو گوگل و بخونش بنویس تیادا نی نی سایت 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
چ جالب منم چند شب پیش خواب دیدم دوستم عقد کرده انگشترشو بهم نشون داد نگینش دراومده بود قرار بود چسب ...

رابطشون یجایی بهم میخوره ولی سعی میکنن با این حال بازم ادامه بدن

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
سلام عزیزم من چند،سال پیش تو نی نی،سایت ی خواب تعبیر کردم بعد دیگه سایت نیومدم بعد چند وقت تعبیر شده ...

عنوان چی بنویسم فقط تیادا؟

دو تا خواب دیدم یکیشم اینه میشه تعبیر کنی

سلام عزیزم من چند،سال پیش تو نی نی،سایت ی خواب تعبیر کردم بعد دیگه سایت نیومدم بعد چند وقت تعبیر شده ...

خوندم عزیزم چیزی در مورد تعبیر خواب نبود 

با یکی چند ساله دوسته هربار قهر کردن دوباره برگشتن معلوم نیس چیکار میکنن بهش گفتم ازدواج نمیکنین گفت قصدشو نداریم! 

خوندم عزیزم چیزی در مورد تعبیر خواب نبود 

تاپیکش مال حلقه و انگشتر و اینا بود ، برات میفرستم بخون بعد خودمم برات خوابتو تعبیر میکنم الان بیرونم نمیتونم بنویسم زیاد خوابت رو هم نصفه خوندم