2789
عنوان

خواب دیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 21 پست
تاپیکش مال حلقه و انگشتر و اینا بود ، برات میفرستم بخون بعد خودمم برات خوابتو تعبیر میکنم الان بیرون ...

باشه عزیزم منتظرم ⚘️🥲⚘️

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

با یکی چند ساله دوسته هربار قهر کردن دوباره برگشتن معلوم نیس چیکار میکنن بهش گفتم ازدواج نمیکنین گفت ...

دقیقا همینه نگینی که بیفته نشانه شکست در عشق یا رابطه با همسره اینا هی رابطشون بهم میخوره هی میخان درستش کنه ک همون چسب کردنه😂

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باشه عزیزم منتظرم ⚘️🥲⚘️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625571/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%B9%D8%A8%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B4

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625571/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%AF% ...

خوندم 🙂

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

تاپیکش مال حلقه و انگشتر و اینا بود ، برات میفرستم بخون بعد خودمم برات خوابتو تعبیر میکنم الان بیرون ...

تیادا جان میتونی این دوتا خوابی ک گفتم تعبیر کنی . هم این هم اون ک هایلایت کردم بالا واست

سلام عزیزم من چند،سال پیش تو نی نی،سایت ی خواب تعبیر کردم بعد دیگه سایت نیومدم بعد چند وقت تعبیر شده ...

شما جواب منو ندادی چقدر اونروز منتظر موندم 😄

😭