2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست

مامان بابای من جفتشون بیشتر دخالت میکنن تا پدر شوهرم مادرشوهرم 

البته چون خیلیم کمک میکنن فکرکنم خودشونو ازاد میوونن که تو همه چیز سرک بکشن 

من پنج شنبه ها که میریم خونشون بدترینروز هفتس برام 

بیزارم 

خروقتم میرم تو خودمم بابام میگه با شوهرت دعوات شده؟ نمیدونه من قبلش خوبم به خونه اونا میرسم عصبی میشم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
مامان بابای من جفتشون بیشتر دخالت میکنن تا پدر شوهرم مادرشوهرم  البته چون خیلیم کمک میکنن فکرک ...

منم بخدا اینا انگار بچه های ما هستن زندگیمون خوبه ولی اینا مشکل مان بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جنبه دارم دادم ولی میای پز میدی چه معنی داره تو کمبود داری و عقده فشانی میکنی خوب اصلا نیا توی تا ...

بعضیا این مدلین 

یادمه یکی تاپیک زده بود و از شوهرش ماراحت یود که زفته بدون من چیزی خورده حالا یکی برگشته گقته وااای طفلک شوهر من یک شکلاتم بخواد بخوره با من نصف میکنه 

فازشو نفهمیدم واقعا

طرف ناراحته یا ارومش کن یا همدردی یا سکوت پز دادن یعنی چی؟؟؟؟

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
من جنبه دارم دادم ولی میای پز میدی چه معنی داره تو کمبود داری و عقده فشانی میکنی خوب اصلا نیا توی تا ...

این چیزا پز دادن نداره

بعدشم صفات خودتو به دیگران نسبت نده

مشخصه ک تاپیک امثال تو نمیمونم.

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
بعضیا این مدلین  یادمه یکی تاپیک زده بود و از شوهرش ماراحت یود که زفته بدون من چیزی خورده حالا ...

دقیقا عقده دیده شدن دارن ننه تو باهات خوبه چه دلیل داره بیای بگی خودشون معلومه پر از مشکلن