2777
2789
عنوان

مامانم

206 بازدید | 20 پست

خیلی بد حرف میزنه اصلا حسودیش میشه انگار بخدا همه بچه هاش دارن زندگیشون میکنن کسی آزاری نداره برگشته دیشب میش شوهرم میگه پسرام زن دوستن،دخترام شوهر دوست

وقتی میریم یه ریز چرت و پرت میگه تصمیم گرفتم ۶یلی دیر به دیر برم ابروم رو جلو شوهرم میبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ دقیقاااا مامان منو گفتی

همسشه جلو شوهرم میگه اخ اخ شانس نداریم دخنرتمون شوهر ذلیلن 

منم بدم میاد برم فقط مجبورم بابام گفته هفته ای یکبارو باید بیاین

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
چرا به نظرت حرفش بد بوده  به همسرت بگه دخترم شوهر دوسته یک‌جور تعریف نیست ؟

چرا خوبه ولی ملمانش داره شوهرشو میکوبه که به دخنراش محبت نمیکنه 

از این زاویه بده

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اخ دقیقاااا مامان منو گفتی همسشه جلو شوهرم میگه اخ اخ شانس نداریم دخنرتمون شوهر ذلیلن  منم بد ...

بابا پن دوهفته یبار میرم انقدر خرف خونه و جرت پرت میزنه هی میگه مستاجرم پول نداد همش آدمو حرص میده آخه ما چه گناهی کردیم بخدا از اون خونه رفتم خوشحالترین بودم

چرا خوبه ولی ملمانش داره شوهرشو میکوبه که به دخنراش محبت نمیکنه  از این زاویه بده

من خودم مجردم ولی مادر دوستم تا به شوهرش میرسه شروع میکنه تعریف کردن که دخترم شوهر داریش خوبه و اللن دخترها شوهر دوست نیستن و ددری هستن و .... با این حرفها دخترش رو الکی پیش داماد عزیز میکنه 

واقعا نیت پشت حرف خیلی مهمه  

خوب مبارکت باشه من نگفتم مادر شما چطوریه

واقعا متاسفم برات

تو که جنبه ی حرف زدن و شنیدن نداری براچی تاپیک میزنی؟

از مامانت ایراد میگیری بشین اخلاق خودتو آنالیز کن یه کم

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
واقعا متاسفم برات تو که جنبه ی حرف زدن و شنیدن نداری براچی تاپیک میزنی؟ از مامانت ایراد میگیری بشی ...

من جنبه دارم دادم ولی میای پز میدی چه معنی داره تو کمبود داری و عقده فشانی میکنی خوب اصلا نیا توی تاپیک من و ریپلای نکنیا خوش اومدی