2777
2789
ازمایش دادم عصری جوابشو میدن ۴۰۸۰۰تومن شد توکل برخدا هرچی خدابخواد

ایشالله هرچی ک خیره😍😍گرفتی جوابو؟؟؟

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

سلام 

جوابتون رو گرفتید 

صبح پست هاتون رو خوندم خیلی مشتاق بودم عصر جوابتون رو بدونم و البته منتظر که با دلخوشی و خوشحالی بیاید خبر بدید هر کس باردار بشه واقعا از ته دلم براش خوشحال میشه منم الان ۳ ماهه اقدامم فعلا قسمت نشده

جواب گرفتید بیاید بگید خوشحال شیم😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت۸بیاجوابشو بگیر،خداکنه این همه ذوقم کور نشه

اسی چی شد خوش خبرباشی جوابو گرفتی

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
سلام  جوابتون رو گرفتید  صبح پست هاتون رو خوندم خیلی مشتاق بودم عصر جوابتون رو بدونم و ا ...

اره گلم بتا میگه مثبته ولی سونو نرفتم فعلن

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
مبااااارکه گلم ان شاءالله بخوشی و سلامتی چند وقت بود اقدام بودی؟ چند بود بتا؟😍😍😍

زده بود بالای۱۰۰۰ولی الان ب یه ماما نشون دادم میگه احتمال داره بارداری نابجا باشه برو سونو بده،خیلی ناراحت شدم😔

عزیزم من تنبلی دارم شوهرمم بچه نمیخواد،همیشه بش گفتم من بچه دار نمیشم ولی اون جلوگیری میکنه،مدت زیادی نیست

زده بود بالای۱۰۰۰ولی الان ب یه ماما نشون دادم میگه احتمال داره بارداری نابجا باشه برو سونو بده،خیلی ...

بالای هزار که خیلی خوبه گلم بد به دلت راه نده ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی و بارداری خوبی داشته باشی

شوهرتم حتما خوشحال میشه 

بالای هزار که خیلی خوبه گلم بد به دلت راه نده ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی و بارداری خوبی داشته باش ...

انشالا 

فعلن ب شوهرم نگفتم،برم سونو بعد بهش میگم،

انشالا روزی شما

مثبت بود عزیزم متشکرم 

به به مبارکه بسلامتی

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
سلام عزیزم،اره خیلی دیر جوابشو دادن،مثبته

واااییی دیدی گفتممممم مبارکهههههه😍😍😍😍❤❤❤

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼