2777
2789
عنوان

چهره خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست
ادما و خب نخواییم دروغ بگیم واقعا راسته

از نظر من کسی که قیافه گردو تپل و لپ داشته باشه قشنگه از نظر یکی دیگه کسی که قیافه کشیده و استخونی داشته باشه 

من دختری که ریز نقشو کمی توپر هست میپسندم یکی دیگه دختر قد بلند و لاغر اندام 

چون تایین معیار دست آدم قدرت مند و تریبون داری بوده دلیل نمیشه با توجه به معیارایی که اونا تایین کردن بگیم کسی خوشگل یا زشته 

این نظر منه معیار های زیبایی هم برام هیچ اهمیتی نداره چون من تایینشون نکردم😁

زندگی پر حیاهوی پوچ

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من کسی که قیافه گردو تپل و لپ داشته باشه قشنگه از نظر یکی دیگه کسی که قیافه کشیده و استخونی د ...

صحیح ولی صورت کک و مکی بینی بزرگ غبغب از نظر همه زشته دیدم که میگم

صحیح ولی صورت کک و مکی بینی بزرگ غبغب از نظر همه زشته دیدم که میگم

ولی من کک مک خیلی دوسدارم😂چرا زشت؟؟خیلی بامزست 

درکل نظر بقیه مهم نیس اینو یادت باشه هرکی بهت گفت زشت یکی بزن تو دهنش بفهمه زشت ب چی میگن

زندگی پر حیاهوی پوچ

ولی من کک مک خیلی دوسدارم😂چرا زشت؟؟خیلی بامزست درکل نظر بقیه مهم نیس اینو یادت باشه هرکی بهت گفت زش ...

جوش زیاد و چال چال صورت چطور

نمیتونم بزنم تو دهن مادرم که 

جوش زیاد و چال چال صورت چطورنمیتونم بزنم تو دهن مادرم که

مادری که بهت بگه زشت لیاقتش همینه درضمن تو از خود اون مادر به وجود اومدی پس بگو هرچیو هر جوری هستم به خودت رفته

زندگی پر حیاهوی پوچ

مادری که بهت بگه زشت لیاقتش همینه درضمن تو از خود اون مادر به وجود اومدی پس بگو هرچیو هر جوری هستم ب ...

متاسفانه میدونی من خرم خیلی دلم نمیاد متقابلا مقابله به مثل کنم 

حتی جلوشونم در بیام تو خلوت خودم زار میزنم هیچوقت خدارو نمیبخشم بابت این ریختی که بهم داده

اینجوری نگو ریخت و قیافه رو با عمل میشه به هر شکلی بخای در بیاری ولی ذات دل کثیف هیچوقت درست نمیشه با هیچ عملی

زندگی پر حیاهوی پوچ

اینجوری نگو ریخت و قیافه رو با عمل میشه به هر شکلی بخای در بیاری ولی ذات دل کثیف هیچوقت درست نمیشه ب ...

برا اونام باید پول داشته باشی که ما نداریم بعدا الان زیبایی طبیعیش خوبه با عمله شانسیه که خوب در بیاد یا ن من ذاتم درست بود دلم مهربون بود از همینا سو استفاده کردن نه عشقی ن رفیقی فقط بخاطر قیافه موندم خدا چرا یکم هنر بخرج نداده سر ما این شب قدری خیلی دلم ازش پره کل دعارو بهش گله کردم خسته شدم یا دهن بنده هاشو بببنده یا برا من دلیل بیاره که چی میشد یه جوری می افرید من از خودم حولم بهم نخوره وقتی به اینه نگاه میکتم

برا اونام باید پول داشته باشی که ما نداریم بعدا الان زیبایی طبیعیش خوبه با عمله شانسیه که خوب در بیا ...

اینجوری نگو خب همه که عالی نیستن 

منم بخام اینجوری حساب کنم تو خانواده بچه ای که کمتر از همه دوست داشته میشه منم چون زبونم تنده ولی تو دلم هیچی نیست هیچکس هم قدرمو نمیدونه ن رفیق و عشق هیچکدوم خوبیامو نمیبینن نمیفهمن هیکلم و توپره تپلم باید هرموقع خودمو جلوی آینه دیدم بگم خدایا این چیه چرا این شکلیم

منم بعضی وقتا توپم پر میشه از خدا ولی باز با خودش حرف میزنم دردو دل میکنم خیلی خالی میشم توام امتحان کن 

همه سختیا و روزای بد گذراست میگذره تجربه میشه درس میشه درسته تلخه ولی عوضش زندگیت با توجه به تجربه هات بهتر میشه عاقل تر میشی 

زندگی پر حیاهوی پوچ