2821

😁 #

برای هشتگ "😁" 1825 مورد یافت شد.

یه کلیپ دیدم بازی با بچه ها بود عکس از روی فیلم گرفتم با بچه هاتون این بازیا رو انجام بدید، هرکس بازی پیشنهاد داره بگه 💜💛

کسایی که بچه ی کوچیک دارن تگ کنید @......

پست_اول_خار_نداشت#  

1 یه کارتن مربعی بردارید و اینطوری سوراخش کنید و با بچه هاتون توپ رو بفرستید توی دهن خرگوش

2 یه تخته بردارید و توپ یا عروسکاشو از بالای تخته هل بدید پایین تا بچتون این توپا رو توی یک سطل جمع کنه

3 یه کارتن در کفش بردارید و یه سوراخ وسطش ایجاد کنید و کارتن رو تکون بده تا این گردوها یا توپها از وسط سوراخ رد بشه

4 عروسک هارو بزارید بینه دوتای بچتون که با پا اونو بندازه توی سطل بالای سرش

5 یه سری مانع بزارید یک طرفش سطل پر از اسباب بازی یک طرفش سطل خالی و از بین موانع زیگزاگی رد بشید و بندازید توی سطل

6 بشینید و یک میلی دستتون بگیرید و اونو به چپ و راست تکون بدید و بگید از روی میله بپره✌

چراانقد ازجاری ها ومادرشوهراتون بدمیگین من اگه ازدواج کنم پیش مرگ هردوشون میشم..چی میشه دم عیدی برین واسشون خونه تکونی کنید من اگه ازدواج کنم هفته ای دوبار خونشونو گردگیری میکنم.مهریه هم نمیخوام.واقعا معذرت میخوام از اقایون بخاطر رفتارخانومای اینجا🙏....

فان# هست نخورین منو باتوجه به تاپیک مخ زنی توپربازدید ها😐😐😐 ازدواجم کردم بچه هم دارم ازاین کاراهم نمیکنم .مهریه کمر شکنم دارمخیالتون راحت😂

داغ ترین های تاپیک های امروز