2777
2789

ویروس داریم طبق طبق🦠

تایپکاشم ترق ترق💣

تبادل نظر پر از گل🌺

حریر و ترمه و شال🦚

دیگ و پاتیل و کماجدون🍵

بی بی چکا و قندون🍼

مادرشوهرا و بالش🧟‍♂️

جوراب و کفش و گالش🧦👠🥿

نی نی یار خانوم کجایی؟🤔

برای کمک میایی؟😟

مونا خانوم قربونت😌

چادرو بگیر دندونت😲🧕🏻

تاپیکا رو دونه دونه

حذفو بزنی تمومه😬

مونایی که ناز قندی😜

یه چیزی بگم نخندی😕

وقتی که حنا میذاشتی😯

ابروهاتو بر میداشتی☺️

زلفاتو وا میکردی🤩

خالتو سیاه میکردی😆

وضع سایتمونو دیدی؟😣

به حالمون خندیدی؟😒

تو گفته بودی 

برای دعوا اینجا بیان؟🙄

دیدی دعوا بند نیومد؟😔

شور همه چی در اومد؟😫

بشو خورشید و آفتاب کن☀️

یه مشت برنج تو آب کن🍚

گوسالمون گاو شده🐄

قند تو دلا آب شده💧

دل همه بیتاب شده😁

حالا که تو خونه موندیم🏡

خودمونو از جا روندیم🏃🏼‍♀️

بیا که با هم بمونیم👭🏻

سایتمونو بتکونیم🤸🏻‍♀️

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

فان#  

قرنطینه#  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با سن مادربزرگ هانیکو نشستم شعر کودک میگم

عشق میکنین؟😂

احسنت🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خیلی باحال بود😅

دوستم این مونا تاپیک میترکونه؟؟؟تگش کنم توتاپیکم تاپیکمومیترکونه؟؟؟؟

میشه شماهم یه گزارش بزنیدیراتون صلوات میفرستم؟؟؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4070060&slug=رمااان-گلچهره&postId=128732083

خیلی باحال بود😅 دوستم این مونا تاپیک میترکونه؟؟؟تگش کنم توتاپیکم تاپیکمومیترکونه؟؟؟؟ میشه شماهم ی ...

مونا مدیره تاپیک پاک نمیکنه😂

خیلی باحال بود😅 دوستم این مونا تاپیک میترکونه؟؟؟تگش کنم توتاپیکم تاپیکمومیترکونه؟؟؟؟ میشه شماهم ی ...

مونا صاحب سایته تاپیک نمیترکونه🤣🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
روز پونزدهم قرنطینه🙄

دقیقا😂

مرصی 🌹 کسی هست ازنی نی یاراتاپییک بترکونه؟؟؟؟

آره

داخل تاپیکت تگشون کن

2790
2778
2791
2779
2792