2821
2789

ویروس داریم طبق طبق🦠

تایپکاشم ترق ترق💣

تبادل نظر پر از گل🌺

حریر و ترمه و شال🦚

دیگ و پاتیل و کماجدون🍵

بی بی چکا و قندون🍼

مادرشوهرا و بالش🧟‍♂️

جوراب و کفش و گالش🧦👠🥿

نی نی یار خانوم کجایی؟🤔

برای کمک میایی؟😟

مونا خانوم قربونت😌

چادرو بگیر دندونت😲🧕🏻

تاپیکا رو دونه دونه

حذفو بزنی تمومه😬

مونایی که ناز قندی😜

یه چیزی بگم نخندی😕

وقتی که حنا میذاشتی😯

ابروهاتو بر میداشتی☺️

زلفاتو وا میکردی🤩

خالتو سیاه میکردی😆

وضع سایتمونو دیدی؟😣

به حالمون خندیدی؟😒

تو گفته بودی 

برای دعوا اینجا بیان؟🙄

دیدی دعوا بند نیومد؟😔

شور همه چی در اومد؟😫

بشو خورشید و آفتاب کن☀️

یه مشت برنج تو آب کن🍚

گوسالمون گاو شده🐄

قند تو دلا آب شده💧

دل همه بیتاب شده😁

حالا که تو خونه موندیم🏡

خودمونو از جا روندیم🏃🏼‍♀️

بیا که با هم بمونیم👭🏻

سایتمونو بتکونیم🤸🏻‍♀️

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

فان#  

قرنطینه#  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سن مادربزرگ هانیکو نشستم شعر کودک میگم

عشق میکنین؟😂

احسنت🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خیلی باحال بود😅

دوستم این مونا تاپیک میترکونه؟؟؟تگش کنم توتاپیکم تاپیکمومیترکونه؟؟؟؟

میشه شماهم یه گزارش بزنیدیراتون صلوات میفرستم؟؟؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4070060&slug=رمااان-گلچهره&postId=128732083

خیلی باحال بود😅 دوستم این مونا تاپیک میترکونه؟؟؟تگش کنم توتاپیکم تاپیکمومیترکونه؟؟؟؟ میشه شماهم ی ...

مونا مدیره تاپیک پاک نمیکنه😂

خیلی باحال بود😅 دوستم این مونا تاپیک میترکونه؟؟؟تگش کنم توتاپیکم تاپیکمومیترکونه؟؟؟؟ میشه شماهم ی ...

مونا صاحب سایته تاپیک نمیترکونه🤣🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
روز پونزدهم قرنطینه🙄

دقیقا😂

مرصی 🌹 کسی هست ازنی نی یاراتاپییک بترکونه؟؟؟؟

آره

داخل تاپیکت تگشون کن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز