2777
2789
عنوان

پد بهداشتی مای لیدی😐

999 بازدید | 19 پست

این تبلیغاته رو دیدین این زیر؟ 

مای لیدی بخرین گردنبند طلا ببرین .. 

شرافتن یکم ضایع نیس ازینا بندازیم گردنمون بعد هر کی دید بگه وای چ قشنگه چند خریدی؟😍

بگیم نخریدم از قرعه کشی نواربهداشتی بهم رسیده😌😐

هفته_سوم_قرنطینه#  

فان#  

پست_اول_خار_نداشت#  

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

حالا تو دعا کن برنده شیم ماک همیشه مای لیدی میخرم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودشون میفهمن از قرعه کشی بردین چون همین فرشته رو بسته بندی کاراشون هست🤦🏼‍♀️

اون ک عاره🙄 ولی مثلا یکی مث من دقتش کم باشه و بپرسه😂

من ضایعشم قبول دارم  بدینش به من آبش کنم یهps4بخرم باهاش😖

😂👌

کاش من اینو ببرم بر میدارم چند سال بعد میندازمش

چن سال بعد مای لیدی عوض نمیشه ها..همینه بازم

چن سال بعد مای لیدی عوض نمیشه ها..همینه بازم

مهم نیس برام روش نزده که مای لیدی همه ام که اینجا نمیان و این تبلیغو نمیبینن ببینن هم مهم نیس مهم طلاشه و برنده شدن . من یبار لباسشویی از سافتلن بردم

مهم نیس برام روش نزده که مای لیدی همه ام که اینجا نمیان و این تبلیغو نمیبینن ببینن هم مهم نیس مهم طل ...

جدی؟تاحالا کسیو ندیده بودم ک تو این قرعه کشیا برنده شده باشه😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز