kiarash_mami خب من دوتا چالشامم رفتم....ی فول بادی ی چالش بازو💪💪💪۵۰۰ سوزیده!!!!گزارش# @alahe4676 عزیزم این برنامه امروز بود برو به پست
kiarash_mami گزارش# تا حالا ۶۰۰ کالری مصرف کردم۴ ق پلو+۵ ق قیمه کم روغن+۱۰۰ گرم ماست+۱ ق شیره انگور برا ناهار🤤صبحانه ام دوتا خرما و چایمیانوعده هم ۳ تا توت فرنگی😁😁 برو به پست
شادلین9462 سلام دوستای من 😘😘😘😘😘😘😘😘😘گزارش# 3 ست 15 تایی پرس سینه 3 ست 15 تایی پرس سینه از بغل 30 حرکت جلو بازو 30 حرکت پشت بازو 3 ست 10 تایی اسکات. 3 ست 15 تایی فرمدهی سینه. روبروی دیوار. می ایستی. اسمش رو نمیدونم 😄😄😄😄😄😄😄 برو به پست
سارابانووووو سلام😎 گزارش# بخاطر چالشای شکم دیروز همه کمروشکمم درد میکرد فقط حلقه رونتونستم بزنم برو به پست
عروسترکم امشب دریافتیم۱۲۶۰تا شدیک ساعت پیاده روی+یک چالش لاغری👈👈👈👈👈۸ لیوان هم آب خوردم👉👉👉👉👉گزارش# برو به پست
عروسترکم گزارش# صبحانه=نان سنگک+پنیر+گوجه+خیار+چای دارچینی+خرماناهار=یتیمچه+کاهو(بدون نان)میان وعده=سیبدریافتی رو اخر شب میگم🤗🤗🤗سوزیده=۸۹۰تا(یک ساعت پیاده روی+چالش کامل لاغری) برو به پست
شادلین9462 گزارش# نیم ساعت حلقه یه عالمه پیاده روی 😄😄😄😄😄فست رو با 445 بستم 🌷🌷🌷🌷🌷راستی امشب نون و برنج اصلا نخوردم برو به پست