1075
سلام.خیر، در شرایطی که آزمایش اسپرم نرمال است، معمولا غلظت خون ارتباطی با بروز بارداری ندارد.
با عرض سلام ووقت بخیر نگران نباشید حتمامتخصص زنان شما به این مسیله توجه خواهد کرد ،
سلام اگر مصرف سيگار يا قليان داريد حتی تفننی آنرا ترک كنيد و نيازی به آ اس آ نيست
سلام هر ماه ده درصد شانس بارداری دارید. تا یکسال هم فرصت دارید بعد از این مدت جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید. بعد از تاخیر ده روز آزمایش خون بدهید. شب خوش
از يک هفته قبل آزمايش آسپرين را قطع كنيدآزمايش را روز سوم پريود انجام دهيد
سلام کل آزمایش باید رویت شود و همه فاکتورها باهم تفسیر شود. با پزشکتان مشورت کنید. تا هفته ۱۶ میتوانید یدوفولیک را ادامه دهید. روز خوش
سلام دوست عزیز نگران نباشید با مصرف دارو در زمان پیش از بارداری ودر دوران بارداری مشکل شما برطرف می شود موفق باشید.
سلام دوست عزیز غلظت خون ریزی پریود شما طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد و ربطی به هورمون پرولاکتین ندارد موفق باشید.