1870
علتش ممکن است بولیب یا سرطان رحم باشد باید هیستروسکوبی و کورتا انجام شود .
با سلام از نظر هورمون پرولاكتين نياز به بررسي ودرمان داريد
سلام طبیعی است که در زمان یک هفته مانده به پریود آندومتر رحم ضخیم باشد به علت انجام سونوگرافی اشاره ای نکرده اید موفق باشید
با سلام ضخامت اندومتر در مراحل مختلف سيكل تغيير ميكند وبا يك سونو نمي توان به اين نتيجه رسيد
سلام تست هورموني هم بدهيد ومعاينه واژينال شويد واول هم يك تست بارداري تا ريشه يابي شود،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد
سلام بعد از چند ماه عدم پریود ضخامت افزایش داره در زمینه تنبلی تخمدان هم هست مراجعه کنید
اگر ساک حاملگی داخل رحمی دیده شده است اقدام خاصی لازم نیست . کلا 15 درصد بارداری ها سقط میشوند .
سلام شايد علت اينكه دكترتان دوباره استراديول نداده اينست كه ضخامت آندومترتان مقبول شده، سرخود دارو مصرف نكنيد و اين داروها به علت عوارض بايستی تحت نظر استفاده شوند،، از اينستای ما ...
ممكنه باردار باشيد ولی ضخامت محدوده طبيعی هست حتی قبل از پريود پس بهتره بريد آزمايش خون بديد برای قطعيت
1398/03/27
جواب پاتولوژی باید رویت شود. و برحسب آن میتوان نظر داد.