1075
سلام بقایا در رحم مشاهده نشده
جفت پایین است.دراین موارد احتمال خونریزی وجود دارد و توصیه بر استراحت است.
آمبولی مایع آمنیوتیک جزو عوارض نادر زایمان است. اما متاسفانه راه پیشگیری ندارد و مرگ و میر آن هم بالاست. ولی نادر بودن آن باعث میشود که خیلی نگران آن نباشیم و در صورت تمایل اقدام ک...
درمورد کیست جفتی رادیولوژیست باید توضیح بیشتری بدهد تا معلوم شود که به چه علتی باید فکر کرد. تغییرات کیستیک میتواند به علت خونریزی در جفت، چسبندگی، عفونت و...باشد و ربطی به دارو ند...
با رشد رحم، جفت میتواند به بالاتر کشیده شود. و این موضوع ربطی به مراقبت یا استراحت یا اقدامات مادر ندارد. و فقط وابسته به شرایط رحم و محل لانه گزینی جفت است
بدون معاینه از نظر محل دقیق در دو رویت سونو نمی توان نظری داد.علل درد: تهدید به سقط، عفونت، دردهای عضلانی و...میباشد.
سلام خطرناک بودن آن بستگی به گسترش یا عدم گسترش ان دارد. در برهی موارد هماتوم خود به خود جذب نی شود و در برخی موارد بزرگ و حتی مانع خونرسانی می گردد
سلام مادر عزيز ، دليل سونو داپلر شما احتمالا به دليل رشد كم جنين شماست و به دليل تشخيص شرايط جنين براي شما در خواست شده است ، به نظر ميرسد بهتر باشد آن را انجام دهيد تا خيال پزشك و...
جای نگرانی نیست با رعایت احتیاط