1870
یعنی باب اسمیرتان نرمال نیست و باید بررسی های تکمیلی شامل ازمایش HPV و کولبوسکوبی انجام دهید . جهت انجام بررسی های فوق مراجعه کنید . در زمان انجام موارد فوق نباید بریود باشید .
خیر جواب تست قابل استناده و مشکلی نیست هر درد و سوزشی دلیل بر سرطان نیست جانم! نوع عفونت شما باید به درستی تشخیص داده بشه و درمان مناسب براتون تحویز بشه
سلام. تست بارداري انجام بديد. اگر منفي بود دو تا سه روز بعد از پريود شدن جهت پاپ اسمير اقدام كنيد. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​www.dratoosabagheri.com
برای خونریزی های غیرعادی تان پس از کرونا لازم است بررسی شوید . عکس جواب پاپ اسمیرتان را بفرستید.
کلا دود فضولات الاغ رو برای همیشه کنار بزارید !
درود نگران نباشید اگر علامتی ندارید فعلا صبر کنید تا چند ماه دیگر مشکلی پیش نمی آید
پاپ اسمیر شما از نظر سرطان نرمال است و مشکلی ندارد . می توانید برای بارداری اقدام کنید .اگر ترشح دارید جهت معاینه و درمان مناسب مراجغه کنید .
درود شما توده خوش خیم به نام پولیپ دارید که با مراجعه نزد متخصص زنان جهت برداشتن توده اقدام کنید کمی تغییرات سلولی خوش خیم دیده شده که ممکن است به دلیل عفونت یا پولیپ باشد، بهرروی...
سلام باید جواب کامل رویت بشه ولی این نرمال بنظر میرسه مراجعه کنید