1209
با سلام معمولا بايد سه ماه صبر كنيد تا احتمال سقط كمتر شود
سلام دوست عزیز بعد از سقط این مسئله طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.
سلام نه سقط در کار نبوده است احتمالا بارداری شیمیایی بوده است. اگر عدد بتا کاهش پیدا کرد و صفر شد بارداری منتفی است در عیر این صورت حتما با پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش
سلام بايد مجدد سونو شويد وتيتراژ بتا تا نظر داده شود
شما باردار بودید ولی بنا به هر دلیلی تهدید به سقط بودید که سقط جنین هم انجام شده قبل از اقدام برای بارداری هم شما و هم همسرتون چکاپ کامل انجام بدید و مکمل های مناسب مانند مولتی ویت...
عددبتامشخص نیست دوباره بفرستید. درکل اگرسونوچیزی ندیده بایدبه فاصله۴۸ساعت بتاوسونوتکرارشودتانتیجه معلوم شود.فعلاتامشخص شدن نتیجه نبایدپروژسترون مصرف کنید
در خانم هاي زير ٩٠ كيلو٤٠ و بالاي ٩٠ كيلو ٦٠ تجويز مي شود
سلام همين داروهايي كه دكترتان تجويز كرده كافيست ولي اگر غلظت خونتان رفع نشد آمپول انوكساپارين روزانه هم زير جلد بايد بزنيد
سلام دوست عزیز خیر نیازی به مصرف این قرص ندارید اگر در دوره بعدی بیشتر از ۱۰ روز تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت از این قرص استفاده کنید فعلا نیازی به مصرف این قرص ندارید و گفته پ...
1 هفته پیش
سلام یک سقط ارزش بررسی ندارد. نگران نباشید و با یک متخصص ایمونولوژی مشورت کنید تا بررسی های لازم را انجام دهند.‌روز خوش
1 هفته پیش