1870
با سلام، درصورت مشاهده هرگونه حركت كه از نظر شما غير طبيعی است، باید توسط متخصص كودكان ويزيت شوند.
با سلام پیشنهاد می شود موضوع را ابتدائاً از طرق تدیگر حل و فصل نمائید و جنبه حقوقی آن آخرین راه حل شما بتلقی شود و اگر بر فرض به توافق و سازش نرسیدید ، موضوع از جنبه کیفری بعنوان ...
متوجه سوال نشدم. شماخودتان تصمیم به سقط داریدویامجوزپزشکی قانونی دارید؟اگرمجوزداریدمیتوانید
با سلام ؛ هر چند قرص کاربامازپین یکی از داروهای ضد تشنج هست ولی کاربردهای دیگری بجز تشنج هم دارد . شرح حال شما از لرزش های شدید و غیر قابل کنترل را نمی توان قطعا به تشنج ارتباط داد...
سلام، بله ممكن است تكرار تشنج باشد، حتما به فوق تخصص اعصاب اطفال مراجعه فرماييد.
سلام اگه پرشها با گرفتن دست یا پا ارام می شوند مشکلی نداره در غیر اینصورت باید توسط فوق تخصص اعصاب کودکان ویزیت بشه
باسلام، حتما برای معاينه و تشخيص دقيق تر به فوق تخصص اعصاب اطفال مراجعه فرمایید.
با سلام.در صورت عدم بروز تشنج در طی دو سال و نرمال بودن نوار مغز میزان دارو‌ اهسته کم شده و سپس قطع میشود.البته در کودک با رشد نرمال و نبود سابقه خانوادگی تشنج.بهتر است برای این مس...
1398/04/21
با سلام، در صورت عدم مراجعه به فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، حتما مراجعه فرمایید. به احتمال زیاد این علائم مربوط به قطره متوکلوپرامید بوده است که با قطع دارو و تمام شدن نیمه عمر دار...
سلام، در سوال ذكر نكرديد منظور از علايم تشنج چيست؟ قطره متوكلوپراميد علائمی مشابه تشنج مي تواند داشته باشد.